Aikolon blogi

Aikolon Oy:lle Suomen Vahvimmat AA -sertifikaatti

Tiia Jalkanen 24.1.2022 7:00
Tiia Jalkanen

Aikolon Oy kuuluu Suomen Asiakastiedon luottoluokituksessa Suomen Vahvimpiin yrityksiin ja meillä on myönnetty Suomen Vahvimmat -sertifikaatti luottoluokituksella AA. Aikolon on täysin kotimainen yritys, jonka erikoisalaa ovat muovin työstäminen ja tukkukauppa.

Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Suomen Vahvimmat -sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, rahoittajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla. Sertifikaatin perusteena ovat Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitus.

SV_AA_LOGO_Aikolon_Oy_FI_419249_web

Tulevaisuuden kasvunäkymät

Vaikka vuosi 2021 oli haasteellinen koronan vaikutuksien sekä materiaalisaatavuuden osalta, onnistuimme saamaan aikaan hyvän tuloksen, kertoo Aikolonin toimitusjohtaja Lasse Hahtonen.

Aikolon tavoittelee lähitulevaisuudessa merkittävää kasvua uuden 10 miljoonan euron investoinnin myötä. Investointi kohdistuu muovin pinnoitus- ja laminointilinjastoon, joka sisältää manuaalipuolen sekä linjaston automatisoidun osan. Manuaalipuoli sisältää autoklaavin sekä pinnoitustilat, joiden avulla voimme valmistaa kustomoituaja asiakastuotteita, prototuotteita ja pieniä sarjoja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Linjaston automaattisesti toimiva osa on suunniteltu ison kapasiteetin muovituotteiden pinnoitusta sekä silkkipainoa (esimerkiksi rasterointia) varten.

Komponenttipulan ja saatavuusongelmien takia automaattilinjaston valmistuminen on viivästynyt, mutta sen käyttöönotto on tarkoitus tapahtua huhtikuussa 2022. Meillä on onnistuneita kokemuksia prototyyppien valmistamisesta manuaalilinjalla. Linja toimii hyvin ja olemme saaneet jo kyselyjä ulkomailta, joten tulevaisuus näyttää hyvältä. Investoinnin mahdollistamille uusille tuotteille on olemassa selkeä tarve, kertoo Lasse Hahtonen.

Aiheet: Aikolon, Muovien asiantuntija

Suomen Vahvimmat AA –sertifikaatti myönnetään hyvän luottoluokituksen (AA) omaavalle yritykselle.

Tilaa blogi!

Uusimmat blogit

Aiheet

Katso kaikki