Materiaaliesittely

Materiaaliesittelyissä kerromme lyhyesti erilaisista muovi- ja komposiittimateriaaleista. Perusmuovien lisäksi erilaisia täyte- ja apuaineita tai lujitteita käyttämällä muovilaatuja saadaan yli sata. 

Aikon® PC AR 2022 - korkeatasoisin kovapinnoitettu polykarbonaattilevy

Tiia Jalkanen 2.5.2022 6:45
Tiia Jalkanen

Aikon® PC Hard muovilevyihin kuuluvat Oulussa kovapinnoitetut kirkkaat polykarbonaattilevyt. Tällä hetkellä valikoimassamme on kolme erilaista kovapinnoitettua polykarbonaattilevyä: Aikon® PC AR 1020, Aikon® PC AR 2021 ja Aikon® PC AR 2022.

Lasiin verrattuna Aikon® PC Hard kirkkaiden muovilevyjen etuja ovat niiden keveys, erittäin korkea iskulujuus sekä helppo työstettävyys. Seuraavaksi esittelemme Aikon® tuotteista Aikon® PC AR 2022, joka on korkeatasoisin valikoimassamme olevista kovapinnoitetuista polykarbonaattilevyistä. Kun lasitusmateriaaliksi halutaan paras pinnoitettu polykarbonaattilaatu, Aikon® PC AR 2022 on oikea materiaali tähän.  

Aikon_183_LoRes

Aikon® PC AR 2022 on korkeatasoisin saatavilla oleva kovapinnoitettu kirkas polykarbonaatti, ja se on pinnoitettu laadukkaalla Momentive SilFORT AS-4700 pinnoitteella. AS-4700 kovapinnoite sisältää SHP470 pohjapinnoitteen, mikä tekee pinnoitetusta polykarbonaattilevystä entistä kestävämmän.

Aikon® PC AR 2022 sisältää kaikki polykarbonaatin edut lasiin verrattuna, kuten keveyden, iskulujuuden sekä hyvät työstöominaisuudet. Pinnoitteen ansiosta polykarbonaattilevyllä on erittäin korkea kulutuksen sekä UV-säteilyn kestävyys. Pinnoite antaa myös PC-levylle erinomaisen suojan myös haitallisille kemikaaleille.

Tämä korkeatasoisin polykarbonaattilevy soveltuu materiaaliksi mm. metsä- ja maatalouskoneiden turvalastiuksiin sekä ajoneuvolasituksiin.

Aikon® PC AR 2022 tärkeimmät ominaisuudet ovat:

  • erinomainen iskulujuus
  • erittäin korkea kulutuksen kestävyys
  • hyvä kemikaalien kestävyys
  • erittäin korkea UV-säteilyn kesto

Toimitusvalikoimassamme Aikon® PC AR 2022 polykarbonaattia on saatavilla muovilevyinä 3000 x 2000 mm sekä 2000 x 1200 mm koossa, 3-15 mm paksuudessa.

LASI vs. MUOVI -vertailu: Miten materiaalien ominaisuudet eroavat toisistaan?

Miksi lasi kannattaa korvata kirkkailla muovilevyillä? Miten lasin ja kirkkaiden muovilevyjen ominaisuudet eroavat toisistaan? Tutustu LASI vs. MUOVI -oppaaseen, jossa vertailemme lasin ja kirkkaiden muovilevyjen (polykarbonaatti PC ja akryyli PMMA) 15 eri ominaisuutta. Vertailun avulla voit tehdä parempia materiaalivalintoja ottaen huomioon käyttökohteen tärkeimmät kriteerit.

New call-to-action

 

Aiheet: Materiaaliesittely, Aikon® PC Hard

Aikon® PC AR 2022 on kovapinnoitettu polykarbonaattilevy, jonka etuja ovat keveys, iskulujuus sekä Aikon® PC Hard tuotteista paras naarmuuntumisen kesto sekä säänkesto. 

Tilaa blogi!

Uusimmat blogit

Aiheet

Katso kaikki