Muovikoulu blogi

Muovikoulun blogista löydät monipuolista tietoa muovimateriaaleista ja niiden valinnasta, tuotantomenetelmistä ja erilaisista käyttökohteista. 

Mitä tietoa tarvitsen muoviosien suunnitteluun tai hankintaan?

Pirjo Bovellan 16.8.2021 7:15
Pirjo Bovellan
Seuraa minua:

Muovituotteen tai -osan hankinnassa tulee ottaa huomioon tietyt kriteerit jo suunnitteluvaiheessa, jolloin säästät sekä aikaa, että rahaa.

suunnittelija-1

Verkkosivuiltamme löytyvät oppaat ovat erinomainen ja nopea tapa saada tärkeää ja monipuolista tietoa muoveista, mm. muovimateriaalin valinnasta ja muovituotteen tuotantomenetelmistä. Lisäksi sieltä löytyy suunnittelijoille ja ostajille suunnattu tarkistuslista, johon kokosimme listan niistä asioista, jotka tulisi olla tiedossa ennen muoviosien valmistamista.

Erilaisia muovimateriaaleja ja niiden seoksia on tarjolla satoja ja oikea materiaali tulee valita kyseisen osan käyttökohteen vaatimusten mukaisesti. Kun oikea muovimateriaali on valittu sekä kappaleen muoto ja mitat ovat selvillä, voidaan aloittaa materiaalin optimointi. Myös muoviosien toleranssien suunnittelu on tärkeää.

Tässä oli vain muutama esimerkki siitä, mitä kaikkea tulee ottaa huomioon muoviosien suunnittelussa. Tarkistuslistassamme on kahdeksan kohtaa, joihin pääset tutustumaan lataamalla Suunnittelijan & ostajan tarkistuslistan ilmaiseksi alta tai tästä linkistä.

New call-to-action

Asiantuntijamme ovat asiakkaiden apuna koko tuotteen elinkaaren ajan suunnittelusta tuotantoon ja tuotteen kehitykseen, ole siis rohkeasti yhteydessä!

HOX! Aiheesta on tehty myös video, pääset katsomaan sen tästä linkistä (kesto 11:04).

Lisäksi sivuiltamme löytyy muutamia Suunnittelukäsikirjoja.

 

 

 

Aiheet: Tarkistuslista, Suunnittelijoille ja ostajille, Muoviosien suunnittelu

Kokosimme tarkistuslistan niistä
asioista, jotka tulisi olla tiedossa
ennen muoviosien valmistamista.

Tilaa blogi!

Uusimmat blogit

Aiheet

Katso kaikki