Muovikoulu blogi
Muovikoulun blogista löydät monipuolista tietoa muovimateriaaleista ja niiden valinnasta, tuotantomenetelmistä ja erilaisista käyttökohteista. 

Muovikoulun kouluttajat - Martti

Pirjo Bovellan 16.5.2019 15:03
Pirjo Bovellan
Seuraa minua:

Muovikoulun muovikoulutukset ovat asiakkaiden tarpeiden pohjalta räätälöityjä tilaisuuksia, missä sisällön ja aiheen muoveista valitsee asiakas. Me huolehdimme, että asiakkaamme saa aina ajantasaisen ja asiantuntevan koulutuksen tai tietoiskun tarpeen mukaan.

Muovikoulutukset on tarkoitettu yritysten tuotekehittäjille ja suunnittelijoille, tuotannon parissa työskenteleville, hankinnan ja myynnin ammattilaisille sekä kaikille, jotka kaipaavat osaamiseensa päivitystä ja haluavat oppia lisää muoveista.

Muovikoulun sivuilta löydät esimerkkejä koulutuksista, joihin aihe on jo valmiiksi valittu.

Nyt pääsemme tutustumaan Muovikoulun kouluttajiin, heidän taustoihinsa ja vahvuusalueisiinsa Muovikoulussa. Tutustumiskierroksen päättää Martti, olkaa hyvä!

Martti Hahtonen_

KERRO OMASTA TAUSTASTASI (KOULUTUS JA TYÖKOKEMUS) 

Ensimmäisen kerran olen myynyt ja sirkkelöinyt muoveja 16 vuotiaana eli kutakuinkin 25 vuotta sitten. Väliin on mahtunut paljon muutakin kuin pelkkää muovia, kuten opiskelut ja ulkomailla oleskelut. Valmistuin 2004 konetekniikan insinööriksi Turusta ja vajaa vuosi sen jälkeen aloitin Aikolonissa täyspäiväisenä.

 

MITEN KEHITÄT AMMATTITAITOASI?

Päivittäiset rutiinit asiakkaiden ongelmien ratkaisujen parissa           020 779 0043    sähköposti  
vievät luonnostaan ammattitaitoa eteenpäin.
Uusia haasteita tulee vastaan viikoittain, joten uusia materiaaleja ja niiden jatkojalostusmenetelmiä tulee tutkittua jatkuvasti. Alan julkaisutkin tulee kahlattua melko hyvin lävitse sitä mukaa, kun niitä vastaan tulee. Sosiaalinen media on tähän liittyen ollut mainio lähde.


MILLAINEN KOULUTTAJA OLET (ESIM. MINKÄLAISIA TYÖTAPOJA KÄYTÄT)?

Pyrin olemaan hyvin käytännönläheinen. Käytännön esimerkit ovat oivallinen tapa demonstroida millaiset muovit toimivat missäkin paikassa.


MITKÄ OVAT VAHVUUSALUEESI MUOVIKOULUSSA (KOULUTUKSISSA)?

Uran aikana on tullut valtavasti mielenkiintoisia keissejä vastaan. Niiden kuvaaminen ja laaja materiaalituntemus ovat mielestäni parasta antia mitä voin tarjota. Toimialakohtaisista sovelluksista minulla on paras tuntemus ajoneuvoteollisuuden, paperi- ja selluteollisuuden sekä elektroniikkateollisuuden ratkaisuissa.


KERRO HIEMAN RAKKAIMMASTA HARRASTUKSESTASI

Aloitin lumilautailun ensimmäisessä aallossa 80-luvun lopulla. Koen olleeni etuoikeutettu, koska olen voinut harrastaa sitä ympäri maailmaa. Olen toiminut kansainvälisenä lumilautailutuomarina kohta kaksikymmentä vuotta ja nähnyt useimmat lajin suurimmat kisat paraatipaikalta. Tuomarointiura alkaa vedellä viimeisiään, mutta edelleen seuraan lajia tiiviisti ja talvisin vietämme perheen kanssa lähes kaikki viikonloput rinteessä Rukalla tai Pyhällä.


Millaista muovikoulua yrityksesi tarvitsee? Kysy tarjous niin otetaan selvää!

 

Aiheet: Muovikoulu

Muovikoulun koulutussisällöt rakennetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Tilaa blogi!

Uusimmat blogit

Aiheet

Katso kaikki