Muovikoulu blogi
Muovikoulun blogista löydät monipuolista tietoa muovimateriaaleista ja niiden valinnasta, tuotantomenetelmistä ja erilaisista käyttökohteista. 

Muovikoulun kouluttajat - Tuija

Pirjo Bovellan 4.4.2019 7:04
Pirjo Bovellan
Seuraa minua:

Muovikoulun muovikoulutukset ovat asiakkaiden tarpeiden pohjalta räätälöityjä tilaisuuksia, missä sisällön ja aiheen muoveista valitsee asiakas. Me huolehdimme, että asiakkaamme saa aina ajantasaisen ja asiantuntevan koulutuksen tai tietoiskun tarpeen mukaan.

Muovikoulutukset on tarkoitettu yritysten tuotekehittäjille ja suunnittelijoille, tuotannon parissa työskenteleville, hankinnan ja myynnin ammattilaisille sekä kaikille, jotka kaipaavat osaamiseensa päivitystä ja haluavat oppia lisää muoveista.

Muovikoulun sivuilta löydät esimerkkejä koulutuksista, joihin aihe on jo valmiiksi valittu.

Nyt pääsemme tutustumaan Muovikoulun kouluttajiin, heidän taustoihinsa ja vahvuusalueisiinsa Muovikoulussa. Tutustumiskierrosta jatkaa Tuija, olkaa hyvä!

Tuija

KERRO OMASTA TAUSTASTASI (KOULUTUS JA TYÖKOKEMUS)

Olen sen verran kovapäinen, että insinööriopintoja on pitänyt käydä pitkän kaavan mukaisesti. Valmistuin ”oikeaksi” insinööriksi vuonna 1997 tuotantotalouden puolelta. Samana vuonna joulukuussa siirryin Aikolon Oy:lle ja sain ensi kosketuksen muoveihin. Tuolloin vielä pienessä yrityksessä tehtävät olivat hyvin moninaiset koneistamisesta myyntiin. Yrityksen kasvaessa halusin kehittää itseäni ja 2005 valmistuin Oulun yliopistosta konepuolen DI:ksi. Aikolonissa olen ollut myynnissä mukana aina viime vuoteen saakka, jonka jälkeen siirryin johtamaan tuotantoa. Muovia.fi verkkokaupan perustin vuonna 2016 syksyllä, jossa toimin nykyään Aikolonin ohella.                                                                                                                       
                                                                                                                                               020 779 0042    sähköposti

MITEN KEHITÄT AMMATTITAITOASI?

Ylläpidän ja kehitän ammattitaitoani kuuntelemalla ja lukemalla. Muovit kehittyvät huimaa vauhtia, mutta myös asiakkaiden tarpeet muuttuvat. Koko ajan löytyy uusia sovelluksia mihin muoveja voi käyttää samalla parantaen asiakkaan nykyistä prosessia.


MILLAINEN KOULUTTAJA OLET (ESIM. MINKÄLAISIA TYÖTAPOJA KÄYTÄT)?

Kouluttajana pyrin ennakoimaan koulutettavien tarpeita. On eri asia kertoa muoveista opiskelijoille kuin metsäkoneen suunnittelijoille tai elintarvikelaitteiden valmistajille. Käytännön läheiset esimerkit auttavat tiedon oppimista ja muistamista.

Materiaali tietous voi olla hieman puuduttavaa, joten huumoria ei sovi unohtaa koulutustilaisuuksissa.


MITKÄ OVAT VAHVUUSALUEESI MUOVIKOULUSSA (KOULUTUKSISSA)?

Monipuolinen työnkuva Aikolonissa on opettanut ymmärtämään konepajan toimintaa kokonaisuudessaan. Erilaiset työstömenetelmät, koneaikojen arviointi ja materiaalimenekit ovat muovimateriaalien lisäksi tuttuja. Lempilapsi muoveista on kovapintainen polykarbonaatti ja sen käyttö.


KERRO HIEMAN RAKKAIMMASTA HARRASTUKSESTASI

Viihdyn luonnossa ja tykkään liikunnasta. Pyöräileminen, vaeltaminen tai melominen kesällä kuluvat suosikkeihin ja talvella laskettelu. Myös nuoruuden harrastusta hiihtoa olen aloitellut uudelleen, mutta se vaatii vielä hieman töitä. Ehkäpä se ensi talvena tuntuu jo omalta. :)


Millaista muovikoulua yrityksesi tarvitsee? Kysy tarjous niin otetaan selvää!

 

Aiheet: Muovikoulu

Muovikoulun koulutussisällöt rakennetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Tilaa blogi!

Uusimmat blogit

Aiheet

Katso kaikki