Materiaaliesittely

Materiaalien esittelyissä kerromme lyhyesti erilaisista muovi- ja komposiitti materiaaleista. Perusmuovien lisäksi erilaisia täyte- ja apuaineita tai lujitteita käyttämällä näitä saadaan yli sata. 

PC DX LED - Optinen muovi

Marko Koljonen 18.11.2019 6:45
Marko Koljonen
Seuraa minua:

Optisten muovien ryhmään kuuluvat kirkkaat ja värjätyt amorfiset kestomuovit. Optisia muoveja voidaan myös pinnoittaa esimerkiksi parantamaan materiaalien kemikaalienkestoa tai naarmuuntumista vastaan. Lisäksi on diffuusoivat muovit, jotka hajottavat valon tasaisesti pinnalle siten, että led-pisteet (hotspotit) häviävät näkyvistä. 

Nyt esittelemme diffusoivan PC DX LED materiaalin, joka tarjoaa erinomaisen yhdistelmän valon hajontaa, sekä korkeaa valonläpäisyä. Sen ominaisuuksia ovat mm. 

  • erinomaisesti valoa diffusoiva
  • erinomainen iskulujuus
  • laaja käyttölämpötila-alue

PC_DX_LED

PC DX LED materiaali eli Makrolon® DX (Diffusion eXellence) on diffusoiva muovilevy, joka tarjoaa erinomaisen yhdistelmän valon hajontaa, sekä korkeaa valonläpäisyä. Materiaalin ominaisuudet pohjautuvat moderniin hajotusteknologiaan, mikä mahdollistaa korkean luminanssin yhdenmukaisuuden sekä korkean valonläpäisyn samanaikaisesti. Makrolon® DX peittää erinomaisesti LED-valojen pisteet. Tämä materiaali antaa laadukkaan valonhajonnan vähemmällä valoteholla kuin normaalit diffusoivat materiaalit. Tästä materiaalista on saatavana myös palosuojattu versio PC FR DX LED materiaali käyttökohteisiin, missä materiaali ei saa jatkaa paloa kuten laivat tai junat. Lue lisää...

Toimitusvalikoimassamme PC DX LED materiaaleja on saatavana muovilevyinä.

 

Olemme tehneet blogikirjoituksen ja oppaan diffuusoivien muovien käytöstä. Oppaan avulla:

  • Opit mitä eroa on standardi diffuusorilla ja premium diffuusorilla.
  • Tiedät mitä tarkoittaa valonläpäisy, diffuusio ja diffuusorin tehokkuus.
  • Opit milloin valita akryyli (PMMA), polykarbonaatti (PC) tai amorfinen polyesteri (PETG) diffuusoriksi.

Pääset lataamaan oppaan (Opas diffuusoivien muovien käyttöön) ilmaiseksi alta tai tästä linkistä.

Valaisinteollisuus - Opas diffuusoivien muovien käyttöön_vaaka

 

Meillä on myös ilmainen opas Lasi vs. Muovi, jossa tehdään vertailua lasin ja lasinkirkkaiden muovilevyjen Polykarbonaatin (PC) ja Akryylin (PMMA) välillä. Oppaaseen on koottu tietoja lasin ja lasinkirkkaiden muovilevyjen ominaisuuksista ja niiden vertailusta. Vertailussa on mukana 15 eri ominaisuutta.

New call-to-action

 

Aiheet: Polykarbonaatti (PC), Materiaaliesittely, Optinen muovi, PC, Diffuusoiva muovi, Premium diffuusori, PC DX LED

PC DX LED materiaali eli Makrolon® DX (Diffusion eXellence) on diffusoiva muovilevy, joka tarjoaa erinomaisen yhdistelmän valon hajontaa, sekä korkeaa valonläpäisyä.

Tilaa blogi!

Uusimmat blogit

Aiheet

Katso kaikki