Materiaaliesittely

Materiaaliesittelyssä kerromme lyhyesti erilaisista muovi- ja komposiitti materiaaleista. Erilaisia täyte- ja apuaineita tai lujitteita käyttämällä muovimateriaaleja saadaan yli sata. 

PC Kennolevy - Optinen muovi

Marko Koljonen 17.5.2021 6:45
Marko Koljonen
Seuraa minua:

Optisten muovien ryhmään kuuluvat kirkkaat ja värjätyt amorfiset kestomuovit. Optisia muoveja voidaan myös pinnoittaa esimerkiksi naarmuuntumista vastaan tai parantamaan materiaalien kemikaalienkestoa.

 Nyt saa esittelyvuoron PC Kennojonka ominaisuuksia ovat mm:

• keveys ja iskulujuus
• hyvät säänkesto-ominaisuudet (UV-suojattu laatu)
• lämpöä eristävä ja valoa läpäisevä

PC kenno

Polykarbonaattikennolevyt ovat kevyitä iskunkestäviä lasitus- ja katemateriaaleja. Ne soveltuvat käytettäväksi niin sisällä kuin ulkonakin. Kennolevyt ovat myös hyvin lämpöä eristäviä ja valoa läpäiseviä, joten ne sopivatkin erinomaisesti käytettäväksi kasvihuoneissa. Lue lisää..

Toimitusvalikoimaamme sisältyvät molemmin puolin UV-suojatut levyt sekä vaihtoehtoisesti vain toiselta puolelta suojatut versiot sekä näiden lisäksi U- ja H-listat.

Olemme tehneet ilmaisen oppaan Lasi vs. Muovi, jossa tehdään vertailua lasin ja lasinkirkkaiden muovilevyjen Polykarbonaatin (PC) ja Akryylin (PMMA) välillä. Oppaaseen on koottu tietoja lasin ja lasinkirkkaiden muovilevyjen ominaisuuksista ja niiden vertailusta. Vertailussa on mukana 15 eri ominaisuutta.

New call-to-action

Lisäksi olemme koonneet kattavan oppaan, jossa käydään läpi systemaattinen tapa muovimateriaalin valintaan. Oppaan avulla:

  • Opit hyödyntämään 12-kohtaista muovin valintamenetelmää.
  • Opit, miten muovimateriaalin valinta tehdään systemaattisella tavalla.
  • Teet parempia ja onnistuneempia muovimateriaalivalintoja.

Pääset lataamaan oppaan (Muovimateriaalin valintaopas) ilmaiseksi alta tai tästä linkistä.

New call-to-action

 

Aiheet: Polykarbonaatti (PC), Materiaaliesittely, Optinen muovi, PC, PC Kennolevy, Polykarbonaattikennolevy

PC Kenno eli polykarbonaattikennolevyt ovat kevyitä iskunkestäviä lasitus- ja katemateriaaleja, jotka soveltuvat käytettäväksi niin sisällä kuin ulkona.

Tilaa blogi!

Uusimmat blogit

Aiheet

Katso kaikki