Materiaaliesittely

Materiaalien esittelyissä kerromme lyhyesti erilaisista muovi- ja komposiitti materiaaleista. Perusmuovien lisäksi erilaisia täyte- ja apuaineita tai lujitteita käyttämällä näitä saadaan yli sata. 

Kierrätetty akryyli r-MMA -  Optinen muovi

Marko Koljonen 8.3.2021 6:49
Marko Koljonen
Seuraa minua:

Optisten muovien ryhmään kuuluvat kirkkaat ja värjätyt amorfiset kestomuovit. Optisia muoveja voidaan myös pinnoittaa esimerkiksi naarmuuntumista vastaan tai parantamaan materiaalien kemikaalienkestoa.

Yksi optinen muovimateriaali on rMMA, jonka ominaisuuksia ovat mm. 

  • valmistettu 100% kierrätysmateriaalista
  • hyvä iskunkestävyys lasiin verrattuna
  • hyvät optiset ominaisuudet
  • hyvä säänkesto

clean_sky1_kierrat_1

Kierrätetty akryyli, rMMA on kirkas amorfinen muovi, joka on valmistettu 100 % kierrätetystä materiaalista. Kierrätetystä akryylista voidaan valmistaa kirkkaita akryylilevyjä, akryyliputkia sekä akryylitankoja. Akryylin tärkein ja paras ominaisuus on se, että materiaalia voi kierrättää lukemattomia kertoja ilman, että se menettää tärkeitä ominaispiirteitään kuten keveyttä ja lasinkirkkautta.  Lue lisää...

Toimitusvalikoimassamme r-MMA kierrätys akryyliä on saatavana muovilevyinä, muoviputkina ja muovitankoina.

 

Olemme tehneet ilmaisen oppaan Lasi vs. Muovi, jossa tehdään vertailua lasin ja lasinkirkkaiden muovilevyjen Polykarbonaatin (PC) ja Akryylin (PMMA) välillä. Oppaaseen on koottu tietoja lasin ja lasinkirkkaiden muovilevyjen ominaisuuksista ja niiden vertailusta. Vertailussa on mukana 15 eri ominaisuutta.

New call-to-action

 

Aiheet: Akryyli (PMMA), Materiaaliesittely, Optinen muovi, Kierrätetty akryyli, r-MMA

Kierrätetty akryyli on lasin korvike, jolla on hyvät optiset ominaisuudet. Akryyliä voidaan kierrättää lukemattomia kertoja ilman, että se menettää tärkeitä ominaisuuksiaan. 

Tilaa blogi!

Uusimmat blogit

Aiheet

Katso kaikki