Muovikoulu blogi

Muovikoulun blogista löydät monipuolista tietoa muovimateriaaleista ja niiden valinnasta, tuotantomenetelmistä ja erilaisista käyttökohteista. 

Vuoden 2019 suosituin blogikirjoituksemme

Pirjo Bovellan 23.1.2020 16:44
Pirjo Bovellan
Seuraa minua:

Teimme listauksen vuoden 2019 suosituimmista blogikirjoituksistamme. Tammikuussa onkin hyvä palauttaa mieliin Kestääkö muovi pakkasta? , joka oli suosituin blogimme vuonna 2019.

kylmarasitus

Muovilaatuja on paljon ja toiset muovilaadut kestävät pakkasta hyvin, eikä niissä tapahdu merkittäviä muutoksia kovissakaan pakkasissa. Näitä muovilaatuja löytyy kaikista eri muoviryhmistä ja eri hintaluokan muoveista. Parhaimmillaan muovit kestävät yli -200 C astetta jatkuvassa käytössä. Mikäli et ole vielä tutustunut suosituimpaan blogikirjoitukseemme, käy lukemassa se yllä olevasta linkistä.

Teimme muovien lämpörasituksesta oppaan, jossa on kattavat ja selkeät taulukot noin 100 muovilaadun käyttölämpötiloista. Selkeistä taulukoista löytää nopeasti muovilaadut, jotka kestävät koviakin pakkasia. Lataa ilmainen opas alla olevasta kuvasta tai tästä linkistä.

Muovien lamporasitusopas

Muovikoulu testaa -videosarjassa asiantuntijamme tekevät käytännön testejä muovien ominaisuuksista, analysoivat niitä sekä kertovat testien tulokset. Teimme videon Muovien lämpölaajenemisesta, jossa testasimme käytännössä muutamien muovimateriaalien lämpölaajenemista. Käy katsomassa ilmainen video (kesto n. 10 min.), joka sisältää myös taulukot testatuista materiaaleista.

Helmikuussa on vuorossa toiseksi suosituimman blogikirjoituksen julkaiseminen. Jatkamme myös joka viikko – maanantaisin – eri muovimateriaalien esittelyä. Mikäli haluat saada monipuolista tietoa mm. muovilaaduista, tuotantomenetelmistä ja muusta muoviin liittyvästä, niin tilaa tästä Muovikoulun blogi suoraan omaan sähköpostiisi.

Voit antaa myös palautetta Muovikoulu blogista osoitteeseen marketing@aikolon.fi.

 

Aiheet: Muovien lämmönkestävyys, Muovien pakkasenkestävyys

Listasimme vuoden 2019 suosituimmat blogikirjoituksemme - tässä niistä ensimmäinen.

Tilaa blogi!

Uusimmat blogit

Aiheet

Katso kaikki