Muovikoulu blogi

Muovikoulun blogista löydät monipuolista tietoa muovimateriaaleista ja niiden valinnasta, tuotantomenetelmistä ja erilaisista käyttökohteista. 

Miten voimme auttaa asiakkaitamme?

Marko Koljonen 21.2.2020 16:45
Marko Koljonen
Seuraa minua:

Olemme vahva muovien ja komposiittien ammattilainen

Yhteensä yli 60 muovien ja komposiittien ammattilaista palvelee teollisuuden ja rakentamisen ammattilaisia 35 vuoden kokemuksella.
Meillä on tuotanto ja varastot sekä Oulussa että Vantaalla, yhteensä 3500m2.
Lisäksi aluemyyntipäällikkömme palvelevat Turun, Jyväskylän, Kokkolan ja Tampereen alueilla.

Asiakkaat_2400x1243px


Meillä on kattava muovimateriaalien ja komposiittien valikoima

Muovimateriaalien ja komposiittien valikoimamme on erittäin kattava. Meillä on muovi- ja komposiittilevyjä, muovitankoja ja ainesputkia yli 120 eri materiaalia ja noin 7000 nimikettä toimitus- ja varasto-ohjelmassamme. Laadukkaat materiaalit ja nopeat toimitukset ovat asioita, joita asiakkaamme arvostavat.


Meillä on monipuoliset ja pitkälle automatisoidut muovien työstöpalvelut

Meillä on monipuolinen ja pitkälle automatisoitu tuotanto muovien koneistamiseen ja lämpömuovaukseen. Jopa 15 CNC-työstökonetta, kymmenkunta tyhjiö- ja lämpömuovauskonetta, automaattisaha ja erilaiset manuaalikoneet tekevät osaavien ammattilaisten ja uusien robottien käsissä laadukkaita muovituotteita kustannustehokkaasti ja luotettavasti. Alan suurin kapasiteetti varmistaa nopeat toimitusajat.


Asiakkaamme saavat meiltä myös omiin tarpeisiinsa räätälöidyt muovikoulutukset

Muovikoulumme tarjoaa asiakkaidemme tarpeiden pohjalta räätälöityjä lyhyitä seminaareja/tilaisuuksia, missä sisällön ja aiheen muoveista valitsee asiakas. Me huolehdimme, että asiakkaamme saa aina ajantasaisen ja asiantuntevan koulutuksen tai tietoiskun tarpeen mukaan.
Muovikoulutukset on tarkoitettu yritysten tuotekehittäjille ja suunnittelijoille, tuotannon parissa työskenteleville, hankinnan ja myynnin ammattilaisille sekä kaikille,  jotka kaipaavat osaamiseensa päivitystä ja haluavat oppia lisää muoveista.


Jaamme tietoa muoveista ilmaisilla oppailla sekä ”Muovikoulu testaa” -videoilla

Olemme tehneet useita muoveihin, niiden valintaan ja käyttöön liittyviä ilmaisia oppaita, sekä ”Muovikoulu testaa” -videosarjan, jossa asiantuntijamme tekevät käytännön testejä muovien ominaisuuksista, analysoivat niitä, sekä kertovat testien tulokset.


Tutustu meihin, katso yrityksemme lyhyt esittely video ja mikäli haluat saada monipuolista tietoa mm. muovilaaduista, tuotantomenetelmistä ja muusta muoviin liittyvästä, niin tilaa tästä Muovikoulun blogi suoraan omaan sähköpostiisi.

 

Aiheet: Muovikoulu, Muovimateriaalit, Muovien työstöpalvelut, Aikolon, Muovien ammattilainen, Oppaat

Haluamme auttaa asiakkaitamme muoveihin ja komposiitteihin liittyvissä asioissa. Tutustu meihin ja ota yhteyttä!

Tilaa blogi!

Uusimmat blogit

Aiheet

Katso kaikki