Muovikoulu blogi

Muovikoulun blogista löydät monipuolista tietoa muovimateriaaleista ja niiden valinnasta, tuotantomenetelmistä ja erilaisista käyttökohteista. 

Aikolon on muovien ammattilainen - Tiedätkö mitä kaikkea me teemme?

Marko Koljonen 10.9.2020 7:30
Marko Koljonen
Seuraa minua:

Olemme vahva muovien ja komposiittien ammattilainen

Yhteensä lähes 60 muovien ja komposiittien ammattilaista palvelee teollisuuden ja rakentamisen ammattilaisia 35 vuoden kokemuksella.

Meillä on tuotanto ja varastot sekä Oulussa että Vantaalla, yhteensä 3500m2.
Aluemyyntipäällikkömme palvelevat Oulun ja Vantaan lisäksi Turun, Jyväskylän, Kokkolan ja Tampereen alueilla.

Meillä on kattava muovimateriaalien ja komposiittien valikoima

Muovimateriaalien ja komposiittien valikoimamme on erittäin kattava. Meillä on muovi- ja komposiittilevyjä, muovitankoja ja ainesputkia yli 120 eri materiaalia ja noin 7000 nimikettä toimitus- ja varasto-ohjelmassamme. Laadukkaat materiaalit ja nopeat toimitukset ovat asioita, joita asiakkaamme arvostavat.

asiakaskokemuksia

 

Meillä on monipuoliset ja pitkälle automatisoidut muovien työstöpalvelut

Aikolonilla on monipuolinen ja pitkälle automatisoitu tuotanto muovien koneistamiseen ja lämpömuovaukseen. Jopa 15 CNC-työstökonetta, kymmenkunta tyhjiö- ja lämpömuovauskonetta, automaattisaha ja erilaiset manuaalikoneet tekevät osaavien ammattilaisten ja uusien robottien käsissä laadukkaita muovituotteita kustannustehokkaasti ja luotettavasti. Alan suurin kapasiteetti varmistaa nopeat toimitusajat.

 

Asiakkaamme saavat meiltä omiin tarpeisiinsa räätälöidyt muovikoulutukset

Muovikoulumme tarjoaa asiakkaidemme tarpeiden pohjalta räätälöityjä lyhyitä seminaareja/ tilaisuuksia, missä sisällön ja aiheen muoveista valitsee asiakas. Me huolehdimme, että asiakkaamme saa aina ajantasaisen ja asiantuntevan koulutuksen tai tietoiskun tarpeen mukaan.
Muovikoulutukset on tarkoitettu yritysten tuotekehittäjille ja suunnittelijoille, tuotannon parissa työskenteleville, hankinnan ja myynnin ammattilaisille sekä kaikille,  jotka kaipaavat osaamiseensa päivitystä ja haluavat oppia lisää muoveista.

image-3

 

Jaamme tietoa muoveista ilmaisilla oppailla sekä ”Muovikoulu testaa” -videoilla

Olemme tehneet useita muoveihin, niiden valintaan ja käyttöön liittyviä ilmaisia oppaita, sekä ”Muovikoulu testaa” -videosarjan, jossa asiantuntijamme tekevät käytännön testejä muovien ominaisuuksista, analysoivat niitä, sekä kertovat testien tulokset.

 

Tutustu meihin, katso yrityksemme lyhyt esittely video ja mikäli haluat saada monipuolista tietoa mm. muovilaaduista, tuotantomenetelmistä ja muusta muoviin liittyvästä, niin tilaa tästä Muovikoulun blogi suoraan omaan sähköpostiisi.

 

Mikäli tarvitset apua muovimateriaalin valinnassa, muoviosan tuotantomenetelmän valinnassa tai missä tahansa muussa muoveihin liittyvässä ota yhteyttä oman alueesi aluemyyntipäällikköön ja sovi etätapaamisesta. Pääset itse valitsemaan sinulle sopivan ajan heidän kalentereistaan ko. henkilön yhteystietosivulta.

Voit myös halutessasi jättää asiakaspalveluumme yhteydenottopyynnön tai tarjouspyynnön.

yhteydenotto

 

Aiheet: Muovin koneistus, Muovikoulu, Komposiitti, Muovilevy, Muovimateriaalit, Muovien työstöpalvelut, Aikolon, Muovien ammattilainen, Muovitanko, Oppaat, Muoviosa, Muovien tyhjiömuovaus, Muovien CNC-koneistus

Aikolonilla on Suomen monipuolisimmat muovien työstöpalvelut sekä laaja muovimateriaalien valikoima maailman johtavilta valmistajilta.
Toimitamme muovilevyt, muovitangot ja –ainesputket sekä valmistamme muoviosia asiakkaidemme tarpeisiin erilaisilla muovin työstömenetelmillä. 

Tilaa blogi!

Uusimmat blogit

Aiheet

Katso kaikki