Muovikoulu blogi

Muovikoulun blogista löydät monipuolista tietoa muovimateriaaleista ja niiden valinnasta, tuotantomenetelmistä ja erilaisista käyttökohteista. 

Aikolonin Muovikoulun YouTube tililtä monipuolista muovioppia!

Pirjo Bovellan 4.2.2021 8:12
Pirjo Bovellan
Seuraa minua:

Aikolonin Muovikoulun YouTube -kanavalta löytyy jo 17 videota ja maaliskuusta 2021 lähtien julkaisemme muovien saloihin opastavia videoita viikoittain. Esittelemme ensimmäisenä Asiakaskokemuksia soittolistan, jolla on tällä hetkellä kolme noin kahden minuutin mittaista videota.

muovikoulun-etusivu

Haluaisitko kuulla suoraan asiakkailtamme, mitä mieltä he ovat Aikolonista? Asiakaskokemukset aihepiiristä löytyy Suomen Asiakaskokemukset Oy:n puolueettomasti tuotettuja videoita eri toimialoilta, joissa yritysten edustajat kertovat yhteistyöstä Aikolonin kanssa.

Aikolon toimittaa valaisinvalmistaja Innojokille erilaisia tyhjiö- ja lämpömuovattavia muoviosia, kuten esimerkiksi valaisinkupuja ja varjostimia. Monet tuntevat Innojokin ja Innojokin valaisimet paremmin yrityksen Innolux-tuotemerkistä. Yksi esimerkki Innoluxin tunnetuimmista valaisimista on klassikkovalaisin Lokki, joka on yksi Suomen suosituimmista valaisimista.

Planmed valmistaa mammografia- ja 3D-röntgenlaitteita ja Aikolon toimittaa Planmedille lämpö- ja tyhjiömuovaustuotteita joustavasti joko valmiiden kuvien tai yhdessä luodun tuotekohtaisen suunnitelman perusteella. Planmedin kuvantamislaitteet ovat teknologiallisesti edistyksellisiä sekä esteettisesti miellyttäviä ja värikkäitä.

Raita Sport Oy on Euroopan johtava jääkiekkokaukaloiden ja niihin liittyvien varusteiden valmistaja sekä toimittaja. Aikolon toimittaa Raita Sportille määrämittaisiksi työstettyjä, koneistettuja muoviosia. Projektitoimituksissa on usein tiukat aikataulut, minkä vuoksi Aikolonin nopeus ja luotettavuus ovat yhteistyön kannalta avainasemassa.

Etusivultamme löytyy myös NPS (Net promoter score) tekstikommentteina annettuja suositteluja siitä, miten olemme onnistuneet yhteistyössä eri alojen yritysten kanssa.

Mikäli monipuolinen muovitieto materiaaleista, muovien ominaisuuksien testauksesta, muovin ajankohtaisista aiheista ja muusta muoviin liittyvästä kiinnostaa, niin tilaa YouTube -kanavamme.

 

Aiheet: Muovikoulu, Aikolon, Muovien ammattilainen, Valaisinteollisuus, Terveysteknologia, Asiakaskokemuksia, Innojok, Innolux, Planmed, Raita-Sport, Jääkiekkokaukalot

YouTube -kanavamme tarjoaa hyödyllistä ja laadukasta sisältöä muoviaiheisiin liittyen. 

Tilaa blogi!

Uusimmat blogit

Aiheet

Katso kaikki