Muovikoulu blogi

Muovikoulun blogista löydät monipuolista tietoa muovimateriaaleista ja niiden valinnasta, tuotantomenetelmistä ja erilaisista käyttökohteista. 

Ensimmäinen Muovikoulun webinaari sai suuren suosion

Tiia Jalkanen 23.8.2021 6:45
Tiia Jalkanen

Järjestimme kesäkuussa Muovikoulun ensimmäisen webinaarin, Muovimateriaalin valintakriteerit. Alkusysäyksen webinaarin järjestämiseen antoi Muovimateriaalin valintaoppaamme, josta teimme uudistetun ja kattavamman version alkuvuodesta. Webinaarin avulla halusimme tarjota suunnittelun, tuotekehityksen ja hankintatoimen ammattilaisille lisätietoa muoveista ja muovimateriaalin valinnasta. Koska muovilaatuja on yli 100, omaan käyttökohteeseen sopivan materiaalin löytäminen ei ole aina yksinkertaista ja voi vaatia ammattilaisten apua.

oppaat_500x259px

Olemme tarjonneet asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa räätälöityjä muovikoulutuksia jo pidempään. Asiantuntijamme ovat kokeneita kouluttajia, joilla on pitkä kokemus muovialalta.

Muovikoulun webinaarit on uusi konsepti, jonka avulla voimme tavoittaa laajemmin ammattilaisia, joiden työhön muovit liittyvät. Järjestämämme webinaarit ovat ilmaisia ja avoimia muovikoulutuksia, joita pyrimme kehittämään jatkuvasti.

Ensimmäinen webinaarimme, Muovimateriaalin valintakriteerit, keräsi suuren suosion ja paljon positiivista palautetta osallistujilta. Osallistujien oli mahdollistaa jättää kouluttajille muoveihin liittyviä kysymyksiä ilmoittautumisen yhteydessä. Saimmekin useita mielenkiintoisia kysymyksiä ennakkoon, joka kertoi osallistujien kiinnostuksesta webinaaria kohtaan. Osallistujia kiinnosti kuulla esimerkiksi muovien lämpölaajenemisesta sekä mekaanisista ominaisuuksista happoisissa ja lämpimissä olosuhteissa.

Webinaarin jälkeen pyysimme palautetta osallistujilta. Eräs osallistuja kuvasi webinaaria harvinaisen hyväksi ja ytimekkääksi koulutukseksi, jossa oli juuri sopiva määrä asiaa pähkinän kuoressa. Lisäksi kaikki palautekyselyyn vastanneet kertoivat osallistuvansa uudelleen Muovikoulun webinaariin.

Positiivisen palautteen ja kysynnän vuoksi järjestämme Muovimateriaalin valintakriteerit webinaarin uudelleen torstaina 9.9. klo 14 - 15.30. Webinaarissa käydään läpi asioita, jotka suunnittelussa ja tuotekehityksessä tulee huomioida, kun materiaalina käytetään muovia. Pääset ilmoittautumaan webinaariin alla olevasta kuvakkeesta ja ilmoittautumisen yhteydessä kertomaan, mitä kysymyksiä sinulla on webinaarin aiheeseen liittyen.

Ilmoittaudu webinaariin

 

Aiheet: Muovimateriaalin valinta, Muovikoulu

Muovikoulun webinaarit ovat suunnittelun, tuotekehityksen ja hankintatoimen ammattilaisille kohdennettuja muovikoulutuksia.

Tilaa blogi!

Uusimmat blogit

Aiheet

Katso kaikki