Aikolon Blogi

FlexGuard - imutelojen tiivistelista

Sami Hytönen 17.8.2018 16:55
Sami Hytönen
Seuraa minua:

FlexGuard on erityisesti imutelojen tiivistemateriaalina käytettävä kumigrafiitti, sitä käytetään maailmanlaajuisesti kaiken kokoisissa paperikoneissa. Vähäinen abrasiivinen kuluminen, erinomaiset kuivakäyntiominaisuudet, pitkä huoltoväli ja helppo käsiteltävyys saavat tämän materiaalin erottumaan edukseen.

Materiaali soveltuu kaikkiin imuteloihin sellu-, kartonki-, tissue- ja paperikoneissa, riippumatta onko telan vaippa pronssia vai terästä. FlexGuard -tiivistelistoja voidaan toimittaa max. 12 metrin pituisina ilman jatko liitosta, mutta tarvittaessa tiiviste voidaan valmistaa myös kaksiosaisena varustettuna ilmatiiviillä liitoksella.

Finger joint -sormiliitos

Yli 12 metriä pitkät tiivistelistat voidaan valmistaa liitettäväksi yksinkertaisella plug-in tyyppisellä liitoksella, jolloin saadaan katettua myös leveiden koneiden ja suurten imualueiden käyttökohteet. Liitos on täysin ilmatiivis ja lisäksi se helpottaa olennaisesti asennusta, käyttöä, varastointia ja kuljetusta.

FlexGuard_liitos_1FlexGuard_liitos_2FlexGuard_liitos_3


FlexGuard ei vain ratkaise perinteisten grafiittitiivisteiden käsittelyn ja murtumisvaaran 
aiheuttamia ongelmia, vaan se vähentää myös lämpötilan aiheuttamaa taipumista ja näin ollen kulumista.

FlexGuard -tiivistelistojen edut:

  • Helppo käsiteltävyys ilman murtumisvaaraa
  • Erinomaiset kuivakäyntiominaisuudet ja vähäinen abrasiivinen kuluminen
  • Hiljainen käyntiääni tukevan rakenteen ansiosta
  • Vähäinen kuluminen mahdollistaa jopa kaksinkertaisen käyttöiän perinteisiin tiivistemateriaaleihin verrattuna
  • Pienempi imutelan käyttötehon tarve

Lisää materiaalitietoa löytyy Aikolonin sivuilta tai kysy lisätietoja Samilta.


Kokosimme oppaan Paperi- ja selluteollisuuden muoviratkaisuista. Oppaassa kerrotaan tiivistetysti ko. teollisuuden alalle sopivista muovimateriaaleista sekä yleisimmistä muovien sovelluskohteista alalla. Luettuasi tämän oppaan tiedät enemmän alasi muovimateriaaleista ja voit tehdä onnistuneita materiaalivalintoja.

Pääset lataamaan oppaan (Paperi- ja selluteollisuus ostajan opas) ilmaiseksi alta tai tästä linkistä.

 New call-to-action

 

Aiheet: Muovit paperi- ja selluteollisuudessa, FlexGuard -kumigrafiitti, Imutelojen tiivistelista, Finger joint -sormiliitos

FlexGuard kumigrafiitti soveltuu kaikkiin imuteloihin sellu-, kartonki-, tissue ja paperikoneissa, riippumatta onko telan vaippa pronssia vai terästä.

Tilaa blogi!

Uusimmat blogit

Aiheet

Katso kaikki