Vain Muovi elämää...

Vain Muovi elämää -juttusarjassa kerrotaan minkälaisia töitä Aikolonissa tehdään ja ketkä ovat niiden taustalla!

Henkilöstömme kesäkuulumisia

Tiia Jalkanen 9.8.2021 7:30
Tiia Jalkanen

Elokuun on koittanut ja Aikolonin työntekijät ovat palanneet kesäloman vietosta takaisin työn ääreen. Tänä kesänä olemme saaneet nauttia aurinkoisesta säästä, poikkeuksellisen pitkästä hellejaksosta ja lämpimistä vesistä. Palataanpa vielä hetkeksi lomatunnelmiin, kun Panu, Stina, Wille ja Teppo kertovat kesäkuulumisiaan!

keltainen matkailuauto hiekkarannalla

- Kesällä matkailimme asuntoautolla kotimaassa Powerpark-Tuuri-Ähtäri-Peurunka-Kuopio-Iisalmi akselilla. Lisäksi kesään kuului mökkeily Rukalla ja Kalajoella sekä veneily Oulun edustalla. Kesän kohokohtia olivat uiminen helteiden ollessa kuumillaan ja vesijetillä kruisaileminen pitkin Kallavettä. Hauska muisto kesältä on hole-in-one frisbeegolfissa.
Panu, laatuspesialisti

 

- Kesään kuului mökkeilyä, hieman purjehdusta ja reissaamista Savonlinna–Saimaa akselilla. Kesän kohokohtia olivat upeat kelit ja loistava Suomi road trip. Punkaharjua pitkin ajaessa turkulainenkin oppii, että myös järvet voivat olla suuria. Hieno kokemus!
Stina, aluemyyntipäällikkö

kesä-järvi-punainen-mökki

- Kesällä tuli harrastettua rentoa montturallia sekä istuttua useissa kauniissa puistoissa nauttimassa keskiolutta. 😀 Totta kai tärkeimpänä saavutuksena oli muutto ensimmäiseen omaan asuntoon, mutta parasta oli helteen runteleman kehon viilennys merivedessä. Ensimmäinen täysimittainen kesäloma tuntui kyllä huolestuttavan pitkältä ja palaaminen töihin oli oikein mukavaa.
Wille, myyntikoordinaattori

 

- Kesällä tuli mökkeiltyä paljon. Meren rannalla tuulee aina hieman, niin hellekään ei tuntunut liian tukalalta. Lämpötila pysyi koko kesän hellerajoissa, joten ulkonäkö on tällä hetkellä hyvin lähellä hiillosmakkaraa. Kyllä kesä on vaan niin mukavaa aikaa, että sieltä on vaikea nostaa esille jotain yhtä erityistä asiaa.
Teppo, aluemyyntipäällikkö.

 

Myös minä ehdin nauttia lämmöstä ja viilentävistä uimavesistä lomaillessani hetken kesäkuussa ennen virallisten töiden aloittamista Aikolonissa heinäkuussa. Parasta kesässä onkin olleet hyvät säät, joista pääsin nauttimaan myös heinäkuussa töiden jälkeen. Voisin tituulerata itseäni jopa vesipedoksi, sillä kesä-heinäkuun aikana uin lähes päivittäin ja parhaimpina päivinä jopa kolme kertaa.

Elokuu on hyvää aikaa nauttia loppukesästä, mutta samalla sopiva aika kääntää katseet tulevaan ja valmistautua syksyn puhaltamiin uusiin tuuliin.

 

Aiheet: Aikolonin henkilökunnan esittely, Vain muovi elämää...

Aikolonin henkilöstöblogissa tutustutaan yrityksen tärkeimpään voimavaraan - osaaviin työntekijöihin.

 

Tilaa blogi!

Uusimmat blogit

Aiheet

Katso kaikki