Aikolon blogi

Meillä on Avainlippu

Pirjo Bovellan 3.12.2021 9:37
Pirjo Bovellan
Seuraa minua:

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Aikolon Oy:lle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelu tuotettu Suomessa. Lisäksi yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

OTS_2021

Aikolonin pääkonttori sijaitsee Oulussa, jonne on valmistumassa uusi huipputeknologinen tuotantolinja, jonka avulla Aikolon pystyy tarjoamaan asiakkailleen kaikki muovin työstämiseen, pinnoittamiseen, laminointiin sekä merkintään liittyvät palvelut yhdestä paikasta automatisoidusti. Nämä palvelut lanseerataan tuoreen Aikon-brändin alla. Uusi tuotantolinja mahdollistaa monelle suomalaiselle laitevalmistajille sellaisten tuotteiden valmistamisen, joka ei aikaisemmin ole ollut kotimaassa kustannustehokasta tai edes teknisesti mahdollista. Tuotantolinjaan on tehty kymmenen miljoonan euron investointi ja sen arvioidaan nostavan työpaikkojen määrän noin 80:een.

Seitsemättä kertaa järjestettävä Osta työtä Suomeen -päivää vietetään valtakunnallisesti perjantaina 3. joulukuuta 2021, halu ostaa suomalaista työtä tukevia tuotteita ja palveluita on historiallisen korkealla. Päivän tarkoituksena on saada suomalaiset kiinnittämään huomiota kulutusvalintoihinsa ja valitsemaan suomalaista työtä tukevia tuotteita ja palveluita. Kotimarkkinoiden merkitys taloutemme perustana on suuri. Kun ostat kotimaista palvelua, teet arvovalinnan, joka edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia. Työllistävyysvaikutusten lisäksi vastuullisuus on suuri yksittäinen tekijä, joka vaikuttaa tänä päivänä sekä kuluttajien, julkisten hankkijoiden, että yrityshankkijoiden ostopäätöksiin.

”Muoveissa on valtava potentiaali, mistä pystytään hyödyntämään vasta murto-osa. Kun ajatellaan ilmastonmuutoksen torjuntaa, on erittäin tärkeää, että ihmiset ymmärtävät muovien tuomat edut – keveyden, korroosio vapauden, pitkän elinkaaren, hyvän energiatehokkuuden ja matalan hiilijalanjäljen, joka syntyy siitä, että muoveja työstetään matalissa lämpötiloissa.” kertoo Aikolon Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Marko Koljonen.

Vastuullinen liiketoiminta ja ympäristöstä huolehtiminen ovat Aikolonille tärkeitä asioita. Meille on erittäin tärkeää kuunnella ja ymmärtää asiakkaidemme tarpeita ja pitää huolta siitä, että heillä on käytettävissään parhaat muovi- ja komposiittimateriaalit, modernit tuotantomenetelmämme sekä ammattitaitoinen henkilöstömme, jotka auttavat asiakkaitamme tekemään vastuullisia materiaalivalintoja.

 

Aiheet: Aikolon, Muovien ammattilainen, Avainlippu, Valitaan työtä Suomeen, Muovien asiantuntija, Osta työtä Suomeen

Avainlippu merkitsee meille tunnustusta siitä, että työmme on suomalaista, se on asiantuntevaa ja laadukasta, toimintamme on vastuullista ja olemme ylpeitä siitä.

Tilaa blogi!

Uusimmat blogit

Aiheet

Katso kaikki