Muovikoulu blogi

Muovikoulun blogista löydät monipuolista tietoa muovimateriaaleista ja niiden valinnasta, tuotantomenetelmistä ja erilaisista käyttökohteista. 

Miksi Subsoccer® jalkapallopelin pleksi valmistetaan polykarbonaatista?

Tiia Jalkanen 9.8.2024 14:41
Tiia Jalkanen

Jalkapallopelien valmistajat etsivät jatkuvasti innovatiivisia materiaaleja, joilla voidaan parantaa pelattavuutta ja pelaajien käyttäjäkokemusta. Subsoccer® on innostava jalkapallopöytäpeli, joka vie mukanaan jalkapallon huumaan. Valmistamalla pelin läpinäkyvä pöytälevy kovapintaisesta Aikon® polykarbonaatista, peliä valmistava 4 Feet Under on mullistanut Subsoccer®:n ja varmistaa sen säilymisen moitteettomassa kunnossa intensiivisten ja innostavien pelihetkien keskellä. 

Subsoccer people

Suomessa kehitetty ainutlaatuinen Subsoccer® -pöytä toimii jalkapalloareenana, jossa palloa pelataan jaloilla pöydän alla ja pelin idea on tehdä maali vastustajan penkin alla olevaan verkkoon. Subsoccer sopii kaikenikäisille ja sitä voi pelata melkeinpä missä vaan. Jalkapallopeli on herättänyt miljoonien ihmisten huomion maailmanlaajuisesti, ja se toimitettiin 66 maahan vuoden 2023 alussa.

Kovapinnoitettu polykarbonaatti vahvistaa Subsoccer® 7:n käyttökokemusta

Subsoccer® 7 on tuoteperheen lippulaiva ja se on suunniteltu tarjoamaan erinomainen pelikokemus. Peli on luotu kestämään - pöydän pleksi on naarmusuojattu ja verkot ovat aidon jalkapallomaalin materiaalia.  

Pelin pöytälevyn täytyy olla äärimmäisen kestävää läpinäkyvää materiaalia, jolla on erinomaiset optiset ominaisuudet. Aikolonin muovialan ammattilainen auttoi löytämään materiaaliratkaisuksi Aikon® PC Hard polykarbonaatin, joka täyttää kaikki Subsoccerin vaatimukset:

  • Erinomaiset optiset ominaisuudet mahdollistavat pelin seuraamisen häiriöittä
  • Materiaali ei rikkoudu pelaajien innostuessa ja tunteiden kuohuessa
  • Kovapinnoite suojaa pleksiä naarmuuntumiselta - pöytälevy kestää toistuvaa hankausta
  • Kemiallisen kestävyyden ansiosta peliä voi puhdistaa säännöllisesti
  • Pöytälevy tarjoaa ensiluokkaisen visuaalisen viimeistelyn

Subsoccer 7_2

 

Pleksin valinta: kustannustehokas materiaaliratkaisu Aikon® PC AR 1020

Vaatimusten täyttämiseksi suosittelimme pöytälevyn valmistamista Aikon® PC Hard - kovapinnoitetusta polykarbonaattista ja tarkemmin ottaen materiaaliratkaisuksi valikoitui Aikon® PC AR 1020 -levy. Polykarbonaattilevyistä tehdään naarmusuojattuja kovapinnoittamalla ne Aikolonin uudella  tuotantolaitoksessamme Suomessa.

Aikon® PC AR 1020 on kustannustehokas polykarbonaattiratkaisu, jolla on korkea kestävyys. Pinnoitettujen levyjen hinta ei pomppaa pilviin, sillä ne ovat käsitelty kustannustehokkaimmalla pinnoitteellamme. Miksi Subsoccer® pelin pöytälevy valmistetaan Aikon® polykarbonaatista?

  • ylivoimainen iskunkestävyys (murtumaton pleksi)
  • korkeat optiset ominaisuudet (86 % valonläpäisevyys 6 mm:n paksuudessa)
  • erinomainen naarmunkestävyys (sameus 100 käyttökerran jälkeen < 4 %)
  • hyvä kemiallinen kestävyys (kaikki miedot puhdistusaineet, saippuat, alkoholi, isopropanoli, etanoli, metatoli ja 1-butanoli)

Subsoccerin perustaja Jarno Saarinen kertoo käyttäjäkokemuksesta


Miksi valitsitte Aikonin kovapinnoitetun polykarbonaatin Subsoccer® 7 peliin?

"Otimme yhteyttä Aikolonin muoviasiantuntijaan, koska halusimme varmistaa tuotteellemme parhaan, kustannustehokkaan ja kestävän ratkaisun. Subsoccer® 7 voi olla erittäin vaativissa ympäristöissä, esimerkiksi pubeissa tai huvipuistoissa, ja niiden tulee säilyä ehjinä ja näytettävä edustavilta kaikissa olosuhteissa. Aikon® PC AR 1020 oli paras ratkaisu tähän." 

Olet myynyt Subsoccer® 7 -pelejä lähes 70 maahan maailmanlaajuisesti. Millaisia käyttäjäkokemuksia olette saaneet pelistä ja erityisesti Aikon® PC AR 1020:sta valmistetusta pöytälevystä?

"Olemme saaneet pelistä vain hyvää palautetta. Pelaajat kuvailevat peliä hauskaksi, helposti opittavaksi ja hyväksi liikunnaksi. Siihen jää helposti koukkuun. Olemme toimittaneet Subsoccer®-pelejä jo 66 maahan vuodesta 2019 lähtien, eikä yksikään pöytälevy ole mennyt rikki.

Pelaajat ovat tyytyväisiä laatuun ja sen kestävyyteen. Suosittelen Aikon® PC AR 1020:tä käyttökohteisiin, joissa tarvitaan pitkäikäisiä tuotteita, joilla on erinomainen iskunkestävyys ja naarmuuntumattomuus."

- Jarno Saarinen, perustaja ja toimitusjohtaja, Subsoccer®

Aiheet: Asiakaskokemuksia

Valmistamalla Subsoccerin läpinäkyvä pöytälevy kovapintaisesta Aikon® polykarbonaatista, peli säilyy moitteettomassa kunnossa intensiivisten ja innostavien pelihetkien keskellä. 

Tilaa blogi!

Uusimmat blogit

Aiheet

Katso kaikki