Muovikoulu blogi

Muovikoulun blogista löydät monipuolista tietoa muovimateriaaleista ja niiden valinnasta, tuotantomenetelmistä ja erilaisista käyttökohteista. 

Mitä konkreettista hyötyä yritys saa muovikoulutuksesta?

Pirjo Bovellan 12.10.2022 12:23
Pirjo Bovellan
Seuraa minua:

Oletko kuullut Aikolonin Muovikoulusta? Muovikoulu on  helppo keino lisätä ymmärrystä mm. oikean muovimateriaalin valinnasta käyttökohteeseen, millaisia ominaisuuksia eri muovimateriaaleilla on tai mitkä asiat tulee ottaa huomioon muoviosien suunnittelussa.

Muovikoulussa voidaan päivittää tai syventää yrityksen työntekijöiden muoviosaamista. Parhaimmillaan asiakkaamme saavat muovikoulutuksesta suoraa kilpailuetua, sillä siellä he oppivat hyödyntämään muovien mahdollisuuksia tehokkaasti ja koulutuksessa on myös mahdollisuus kehittää yhteisiä innovaatioita. Muovikoulutusten sisällöt suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa ja räätälöity kokonaisuus varmistaa toimivan ratkaisun eri toimialoille. Muovikoulutus voidaan toteuttaa lähiopetuksena tai etänä.

 

Kohdennettu muovikoulutus asiakasyritykselle

Alta pääset katsomaan lyhyen videon (2:20), jolla Ponsselaiset kertovat, mitä hyötyjä he saivat juuri heidän tarpeisiinsa räätälöidystä muovikoulutuksesta.

 

Viime keväänä järjestimme kohdennetun muovikoulutuksen toiselle asiakasyrityksellemme, jonka aiheita olivat:

  • Muovimateriaalien valintakriteerit
  • Muovimateriaalit: Muovien puolivalmisteet teollisissa käyttökohteissa
  • Aikolonin työstömenetelmät: Mekaaninen työstö ja lämpömuovaus

Voit lukea lisää koulutuksesta ja siitä saadusta palautteesta tästä linkistä.

 

muovikoulu_logo_vaaka

Kiinnostuitko muovikoulutuksen mahdollisuuksista? Lue lisää Muovikoulun sivulta ja kysy tarjous tai keskustele aiheesta oman aluemyyjäsi kanssa.

 

 

Muovikoulun monipuolinen tarjonta kaikille aiheesta kiinnostuneille

Muovikoulu tarjoaa asiakkaille räätälöityjen muovikoulutusten lisäksi muovitietoutta myös kaikille muoveista kiinnostuneille.

”Muovikoulu testaa” -videoilla asiantuntijamme tekevät käytännön testejä muovien ominaisuuksista, analysoivat niitä sekä kertovat testien tulokset. Lisäksi videoissa on testattu muovien palamisen kestoa, kirkkaiden muovien iskunkestävyyttä sekä veden imeytymistä muoveihin. Videot ovat noin 10 minuutin mittaisia ja ne sisältävät myös taulukot testatuista materiaaleista. Kaikki julkaistut videot löytyvät täältä.

Muovikoulun oppaista löytyy monipuolista tietoa muoveista. Yleistä tietoa löytyy muovimateriaalin valinnasta, muovituotteen tuotantomenetelmän valinnasta sekä suunnittelijoille ja ostajille tehdystä tarkastuslistasta, jossa käydään tiivistetysti läpi kahdeksan kohtaa, joiden avulla suunnittelijat ja ostajat voivat säästää aikaa ja rahaa sekä suunnitella hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia koneistusosia. Näistä kolmesta oppaasta on tehty myös videot, joissa Muovikoulun asiantuntijamme kertovat lyhyesti ko. aiheesta. Videot katsottuasi sinulle aukeaa parempi kuva siitä, miten voimme tukea muovintuntemusta omassa yrityksessänne. Videot löytyvät täältä.

Asiantuntijoiltamme kysytään usein tietyistä muovien ominaisuuksista, kuten muovien kemikaalien kestävyydestä, muovien lämpörasituksesta tai lasin ja muovin vertailusta, näihin aiheisiin on tehty omat oppaansa. Myös joillekin toimialoille on tehty omia oppaita. Kaikki Muovikoulun oppaat ovat ladattavissa ilmaiseksi täältä.

Voit saada monipuolista muovitietoa myös suoraan omaan sähköpostiisi tilaamalla joka toinen kuukausi julkaistavan Aikolonin Muoviuutiset. Seuraava uutiskirje julkaistaan  marraskuussa 2022.

Tilaa uutiskirje_vaaka

 

Aiheet: Muovikoulu, Aikolon, Muovien ammattilainen, Muovien asiantuntija

Parhaimmillaan asiakkaamme saavat muovikoulutuksesta suoraa kilpailuetua, sillä siellä he oppivat hyödyntämään muovien mahdollisuuksia tehokkaasti.

Tilaa blogi!

Uusimmat blogit

Aiheet

Katso kaikki