Aikolon blogi

Olemme palveluksessasi!

Pirjo Bovellan 8.2.2022 6:45
Pirjo Bovellan
Seuraa minua:

Pandemia ja rajoitukset ovat kurittaneet erityisesti palveluyrityksiä. Aikolon Oy on mukana Suomalaisen Työn Liiton ja Avainlippu-merkin kanssa nostamassa kotimaisia palveluja parrasvaloihin.

Kun puhutaan suomalaisen työn ja työllisyyden tukemisesta, syntyy helposti mielikuva pelkästään kulutustuotteiden ostamisesta kaupoissa. Kuitenkin yksityiset palvelut työllistävät noin 1,3 miljoonaa suomalaista, joten niiden merkitys työllisyyteemme ja hyvinvointiimme on suuri.

Joissain asioissa palvelut ovat helposti nähtävissä, kuten parturipalveluissa, kaupan kassalla, sairaanhoidossa ja ravintolassa. Palvelu on kuitenkin paljon laajempi käsite, sillä palvelupanoksia käytetään arvoketjun jokaisessa vaiheessa: suunnittelussa, valmistuksessa, myynnissä ja jakelussa. Lisäksi palveluja on eri muodoissa integroituna teollisuuden lopputuotteissa. Toisinaan palvelu ja tuote ovat sulautuneet niin saumattomasti yhteen, että erottelua niiden välillä voi olla vaikea tehdä.

AVAINLIPPU_Kiitos_kun_valitset_kotimaisen_palvelun_1200x628

Mistä tunnistaa suomalaisen palvelun?

Avainlippua alettiin myöntää palveluille 1995 ja nykyisin se on käytössä yli 2000 yrityksellä. Aikolonin työstöpalveluille Avainlippu merkki on myönnetty 10.9.2019.

Avainlipun kriteereinä palveluille ovat mm. yrityksen kotimainen omistus ja pääkonttori Suomessa. Tutkimusten mukaan suomalaiset luottavat siihen, että Avainlippu-yritykset maksavat verot Suomeen ja toimivat avoimesti ja läpinäkyvästi. Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritykset luovat työpaikkoja Suomeen vahvistaen sekä taloudellista että yhteiskunnallista hyvinvointia. Ne huomioivat tuotannon ja toiminnan vastuullisuuden sekä tukevat työntekijöiden osaamista, hyvinvointia ja yhdenvertaisuutta.

Suomalaisen työkulttuurin ja rehellisyyden merkitys palvelualalla on suuri. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan kansainväliset asiakkaat arvostavat sitä, että suomalaiset yritykset pitävät lupauksensa ja ovat rehellisiä. Suomalaisiin palveluihin liitetään usein sellaisia määreitä kuin läpinäkyvyys, eettisyys, osaaminen ja asiakkaan tarpeiden tuntemus.

Uudet kotimaiset palvelumme

Palveluyrityksenä Aikolon kehittää jatkuvasti toimintaansa, mikä mahdollistaa uusien palvelujen tuottamisen. Rakennamme uutta tuotantolinjastoa ja sen palvelut toimivat Aikon® brändin alla, jonka avulla tavoittelemme myös kansainvälistymistä. Yksi uusista palveluistamme on muovin pinnoitus, jonka avulla parannetaan kirkkaiden muovien ominaisuuksia kovapinnoitteiden avulla. Pinnoite parantaa esimerkiksi muovin naarmuuntumisen ja kemikaalien kestoa sekä UV-säteilyn kestävyyttä pidentäen materiaalista valmistettujen tuotteiden/komponenttien kestävyyttä ja käyttöikää. Tällä hetkellä voimme ainoana toimijana Suomessa palvella kotimaisella muovin pinnoituspalvelulla teollisia asiakkaita, jotka tarvitsevat muovikomponentteja valmistamiinsa ajoneuvoihin, koneisiin tai laitteisiin.

Kaiken kaikkiaan suomalainen Avainlippu-palvelu on hyvä valinta sekä kuluttajille että yrityksille. Nostetaan siis yhdessä suomalaiset palvelut parrasvaloihin!

 

Aiheet: Muovien työstöpalvelut, Aikolon, Muovien ammattilainen, Avainlippu, Muovien asiantuntija

Avainlipun kriteereinä palveluille ovat mm. yrityksen kotimainen omistus ja pääkonttori Suomessa. Aikolonin työstöpalveluille Avainlippu merkki on myönnetty 10.9.2019.

Tilaa blogi!

Uusimmat blogit

Aiheet

Katso kaikki