Materiaaliesittely

Materiaalien esittelyissä kerromme lyhyesti erilaisista muovi- ja komposiitti materiaaleista. Perusmuovien lisäksi erilaisia täyte- ja apuaineita tai lujitteita käyttämällä näitä saadaan yli sata. 

PC DX LED - diffuusoiva optinen muovi

Marko Koljonen 12.7.2021 6:45
Marko Koljonen
Seuraa minua:

Optisten muovien ryhmään kuuluvat kirkkaat ja värjätyt amorfiset kestomuovit. Optisia muoveja voidaan myös pinnoittaa esimerkiksi parantamaan materiaalien kemikaalienkestoa tai naarmuuntumista vastaan. Lisäksi on diffuusoivat muovit, jotka hajottavat valon tasaisesti pinnalle siten, että led-pisteet (hotspotit) häviävät näkyvistä. 

Nyt esittelemme diffusoivan PC DX LED -materiaalin, joka tarjoaa erinomaisen yhdistelmän valon hajontaa, sekä korkeaa valonläpäisyä. Sen ominaisuuksia ovat mm. 

  • erinomaisesti valoa diffuusoiva
  • erinomainen iskulujuus
  • laaja käyttölämpötila-alue

PC_DX_LED_materiaaliste_tehty_valotaulu

PC DX LED -materiaali eli Makrolon® DX (Diffusion eXellence) on diffuusoiva muovilevy, joka tarjoaa erinomaisen yhdistelmän valon hajontaa sekä korkeaa valonläpäisyä. Materiaalin ominaisuudet pohjautuvat moderniin hajotusteknologiaan, joka mahdollistaa korkean luminanssin yhdenmukaisuuden sekä korkean valonläpäisyn samanaikaisesti. Makrolon® DX peittää erinomaisesti LED-valojen pisteet. Materiaalilla on laadukas valonhajonta vähemmällä valoteholla kuin normaaleilla diffuusoivilla materiaaleilla.

Tästä materiaalista on saatavana myös palosuojattu versio PC FR DX LED -materiaali käyttökohteisiin, jossa materiaali ei saa jatkaa paloa kuten laivat tai junat. Lue lisää...

Toimitusvalikoimassamme PC DX LED materiaaleja on saatavana muovilevyinä.

 

Olemme tehneet myös blogikirjoituksen, joka opastaa oikean LED-diffuusorin valinnassa. Lisäksi olemme koonneet oppaan diffuusoivien muovien käytöstä. Oppaan avulla:

  • Opit, mitä eroa on standardi diffuusorilla ja premium diffuusorilla.
  • Tiedät, mitä tarkoittaa valonläpäisy, diffuusio ja diffuusorin tehokkuus.
  • Opit, milloin valita akryyli (PMMA), polykarbonaatti (PC) tai amorfinen polyesteri (PETG) diffuusoriksi.

Pääset lataamaan ilmaisen oppaan (Opas diffuusoivien muovien käyttöön) alta tai tästä linkistä.

Valaisinteollisuus - Opas diffuusoivien muovien käyttöön_vaaka

 

Kaipaatko apua lasin ja muovin vertailuun? Lasi vs. Muovi oppaassa vertaillaan lasin ja lasinkirkkaiden muovilevyjen Polykarbonaatin (PC) ja Akryylin (PMMA) ominaisuuksia.  Vertailussa on mukana 15 eri ominaisuutta.

New call-to-action

 

Aiheet: Polykarbonaatti (PC), Materiaaliesittely, Optinen muovi, PC, Diffuusoiva muovi, Premium diffuusori, PC DX LED

PC DX LED materiaali on diffuusoiva muovilevy, joka tarjoaa erinomaisen yhdistelmän valon hajontaa, sekä korkeaa valonläpäisyä.

Tilaa blogi!

Uusimmat blogit

Aiheet

Katso kaikki