Materiaaliesittely

Materiaalien esittelyissä kerromme lyhyesti erilaisista muovi- ja komposiitti materiaaleista. Perusmuovien lisäksi erilaisia täyte- ja apuaineita tai lujitteita käyttämällä näitä saadaan yli sata. 

PC UV AdLight - Optinen muovi

Marko Koljonen 17.2.2020 7:00
Marko Koljonen
Seuraa minua:

Optisten muovien ryhmään kuuluvat kirkkaat ja värjätyt amorfiset kestomuovit. Optisia muoveja voidaan myös pinnoittaa esimerkiksi parantamaan materiaalien kemikaalienkestoa tai naarmuuntumista vastaan. Lisäksi on diffuusoivat muovit, jotka hajottavat valon tasaisesti pinnalle siten, että led-pisteet (hotspotit) häviävät näkyvistä. 

Nyt esittelemme PC UV AdLight materiaalin, joka on diffusoiva muovilevy taustavalaistuihin opasteisiin. Sen ominaisuuksia ovat mm. 

  • erinomaisesti valoa diffusoiva
  • erinomainen iskulujuus
  • laaja käyttölämpötila-alue
  • korkea valonläpäisy

PC_UV_Adlight

PC UV AdLight materiaali eli Makrolon® UV AdLight on diffusoiva muovilevy taustavalaistuihin opasteisiin, joka tarjoaa erinomaisen yhdistelmän valon hajontaa, sekä korkeaa valonläpäisyä. Materiaalia on saatavana muovilevyinä, joissa toinen pinta on matta ja toinen kiiltävä ja molemmilla puolilla on hyvä säänkesto, joten sitä voidaan käyttää molemmin puolin.
Materiaali on kirkas myös silloin, kun se ei ole taustavalaistu ja valaistuna valo leviää tasaisesti.

Toimitusvalikoimassamme PMMA XT materiaalia on saatavana muovilevyinä.

 

Olemme tehneet blogikirjoituksen ja oppaan diffuusoivien muovien käytöstä. Oppaan avulla:

  • Opit mitä eroa on standardi diffuusorilla ja premium diffuusorilla.
  • Tiedät mitä tarkoittaa valonläpäisy, diffuusio ja diffuusorin tehokkuus.
  • Opit milloin valita akryyli (PMMA), polykarbonaatti (PC) tai amorfinen polyesteri (PETG) diffuusoriksi.

Pääset lataamaan oppaan (Opas diffuusoivien muovien käyttöön) ilmaiseksi alta tai tästä linkistä.

Valaisinteollisuus - Opas diffuusoivien muovien käyttöön_vaaka

 

Lisäksi olemme tehneet ilmaisen oppaan Lasi vs. Muovi, jossa tehdään vertailua lasin ja lasinkirkkaiden muovilevyjen Polykarbonaatin (PC) ja Akryylin (PMMA) välillä. Oppaaseen on koottu tietoja lasin ja lasinkirkkaiden muovilevyjen ominaisuuksista ja niiden vertailusta. Vertailussa on mukana 15 eri ominaisuutta.

New call-to-action

 

Aiheet: Polykarbonaatti (PC), Materiaaliesittely, Optinen muovi, PC, Diffuusoiva muovi, Premium diffuusori, PC UV AdLight

PC UV AdLight on diffusoiva muovilevy taustavalaistuihin opasteisiin, joka tarjoaa erinomaisen yhdistelmän valon hajontaa, sekä korkeaa valonläpäisyä.

Tilaa blogi!

Uusimmat blogit

Aiheet

Katso kaikki