Materiaaliesittely

Materiaaliesittelyissä kerromme lyhyesti erilaisista muovi- ja komposiitti materiaaleista. Perusmuovien lisäksi erilaisia täyte- ja apuaineita tai lujitteita käyttämällä muovimateriaaleja saadaan yli sata. 

PE 300 perusmuovi - kestää lämpöä ja pakkasta

Marko Koljonen 28.6.2021 6:50
Marko Koljonen
Seuraa minua:

Perusmuovit eli valtamuovit ovat muovimateriaaleista käyttömäärältään suurimpia ja hinnaltaan edullisimpia.  Tähän ryhmään kuuluvat mm. polyeteenit. Yleensä perusmuovien käyttökohteissa käyttölämpötilat eivät nouse yli 100 celsiusasteen.

Tällä kertaa tutustumme PE 300 polyeteeniin, jonka ominaisuuksia ovat mm.

• hyvä pakkasenkesto
• hyvä iskulujuus alhaisissakin lämpötiloissa
• hyvä kemikaalien kestävyys
• kustannustehokkuus

 

PE300

PE 300 PE-HD on suurtiheyspolyeteeni (0,3 miljoonaa g/mol), joka soveltuu moniin käyttökohteisiin. Tämän perusmuovin yksi tärkeimmistä eduista on sen kustannustehokkuus. Materiaalin käyttökohteita ovat esimerkiksi liukukiskot. Lue lisää...

Toimitusvalikoimassamme PE 300 materiaalia on saatavana muovilevyinä ja muovitankoina. Huomioithan, että PE 300 -materiaalista on saatavana useita versioita, kuten sähköä johtava sekä tavanomaista paremmin lämpömuovattava versio.

Kaipaatko apua muovimateriaalin valintaan? Olemme uudistaneet Muovimateriaalin valintaoppaamme, jonka sisältö on nyt entistä kattavampi. Oppaassa  käydään läpi systemaattinen tapa muovimateriaalin valintaan. Oppaan avulla:

  • Opit hyödyntämään 12-kohtaista muovin valintamenetelmää.
  • Opit, miten muovimateriaalin valinta tehdään systemaattisella tavalla.
  • Teet parempia ja onnistuneempia muovimateriaalivalintoja.

Pääset lataamaan kattavan Muovimateriaalin valintaoppaan alta tai tästä linkistä.

New call-to-action

Aiheet: Polyeteenit, PE300, Polyeteeni PE-HD, Suurtiheyspolyeteeni, Materiaaliesittely, Perusmuovi

PE 300 on polyeteeni, joka kestää hyvin sääolosuhteita monissa käyttökohteissa. Materiaalin käyttökohteita ovat mm. suojalevyt, kemikaalitankit sekä liukukiskot.

Tilaa blogi!

Uusimmat blogit

Aiheet

Katso kaikki