Materiaaliesittely

Materiaalien esittelyissä kerromme lyhyesti erilaisista muovi- ja komposiitti materiaaleista. Perusmuovien lisäksi erilaisia täyte- ja apuaineita tai lujitteita käyttämällä näitä saadaan yli sata. 

PEEK MDP - Erikoismuovi

Marko Koljonen 30.11.2020 6:45
Marko Koljonen
Seuraa minua:

Erikoismuoveihin kuuluvat tekniset muovit, joilla on normaaleja teknisiä muoveja vaativampia ominaisuuksia, sekä fluorimuovit.

Usein tällaisia muoveja käytetään kohteissa, missä jatkuva käyttölämpötila on yli 150 celsiusastetta, kohteissa on vahvoja kemikaaleja, tai käyttökohteissa on useita vaativia olosuhteita. Erikoismuovien useissa laaduissa voidaan saavuttaa yli 200 celsiusasteen lämpötilan kesto ja jossain muoveissa jopa yli 400 asteen.

Nyt tutustumme paremmin PEEK MDP -materiaaliin, joka on metallinilmaisinlaitteella havaittava polyeetterieeteriketoni. Sen ominaisuuksia ovat mm. 

  • havaittavissa metallinpaljastimella
  • elintarvikehyväksytty
  • sininen väri
  • korkea lämpötilankesto

PEEK_MDP

PEEK MDP on metallinilmaisinlaitteella havaittava polyeetterieeteriketoni. Materiaalia on muokattu metallisella täyteaineella, joka lisää sen havaittavuutta elintarvikkeiden ja lääkkeiden tuotantoprosesseissa. Materiaali on riittävän herkkä, jotta pienetkin hiukkaset voidaan helposti havaita käyttämällä tavanomaisia metallinilmaisumenetelmiä. Se on näkyvä myös optisissa tarkastuslaitteissa sinisen värinsä vuoksi. Kaikki sen lisäaineet soveltuvat kosketukseen elintarvikkeiden ja ruuan kanssa. Lue lisää...

Toimitusvalikoimassamme PEEK MDP -materiaalia on saatavana muovilevyinä, muovitankoina sekä ainesputkina.


Materiaaliesittely blogissamme on aiemmin esitelty MDP -materiaaleista:

 

Olemme koonneet oppaan, jossa käydään läpi systemaattinen tapa muovimateriaalin valintaan. Oppaan avulla:

  • Opit 11 eri kriteeriä, joilla tehdä muovimateriaalin valintaa
  • Opit systemaattisemman tavan valita oikea muovimateriaali
  • Teet parempia ja onnistuneempia materiaalivalintoja

Pääset lataamaan oppaan (Muovimateriaalin valintaopas) ilmaiseksi alta tai tästä linkistä.

Muovimateriaalin latausoppaan latauslinkki

 

Aiheet: Polyeetterieetteriketoni PEEK, Materiaaliesittely, Erikoismuovi, PEEK, Elintarvikehyväksytty muovi, Lääketeollisuus, PEEK MDP, Havaittavissa metallinilmaisinlaitteella, Sininen väri muoveissa

PEEK MDP -materiaalia on muokattu metallisella täyteaineella, joka lisää sen havaittavuutta elintarvikkeiden ja lääkkeiden tuotantoprosesseissa.

Tilaa blogi!

Uusimmat blogit

Aiheet

Katso kaikki