Aikolon blogi

Planmed arvostaa Aikolonin tietotaitoa teknisistä muoveista

Tiia Jalkanen 8.12.2021 6:45
Tiia Jalkanen

Aikolon toimittaa Planmedille lämpö- ja tyhjiömuovaustuotteita joustavasti joko valmiiden kuvien tai yhdessä luodun tuotekohtaisen suunnitelman perusteella. Ergonomiset ja käyttäjäystävälliset kuvantamislaitteet suunnitellaan yhdessä muotoilijan kanssa.

Planmed valmistaa vuosittain 200–300 laitetta, joista keskimäärin 98 % menee vientiin. Yritys on tunnettu erityisesti valmistamistaan mammografia- sekä ortopedisen kuvantamisen laitteista, joiden kuvantamissuorituskyky on erinomainen. Planmedin vuosittainen liikevaihto on Huttusen mukaan noin 15–16 miljoonaa. Kuvantamislaitteet ovat teknologiallisesti edistyksellisiä sekä esteettisesti miellyttäviä ja värikkäitä.

Aikolon valmistaa Planmedille lämpö- ja tyhjiömuovaustuotteita. Sen lisäksi valmistamme jonkin verran myös koneistuksia, mutta pääsääntöisesti kyseessä ovat muotilliset muovituotteet.

Yleensä Planmedin tuotesuunnitteluprosessi etenee Huttusen omien sanojen mukaisesti niin sanotun perinteisen kaavan mukaan. Silloin Planmed suunnittelee tuotteen ja laittaa tarvittavat kuvat Aikolonille, minkä jälkeen Aikolon lähtee toteuttamaan tuotetta kuvien perusteella. Joissakin vaikeammissa tapauksissa suunnittelutyötä tehdään yhdessä.

Katso alta lyhyt video, jossa Planmedin tuotanto- ja hankintajohtaja Juha Huttunen kertoo yhteistyöstä Aikolonin kanssa.

Tämän asiakastarinan on toteuttanut puolueettomasti Trustmary Group Oy (entinen Suomen Asiakaskokemukset Oy)

 

Muovien kemikaalien kestävyys terveydenhuollon laitteissa

Materiaalien kemikaalien kestävyys on erittäin tärkeässä roolissa terveysteknologialaitteissa. Lue Muovien kemikaalien kestävyys -oppaasta, mitkä tekijät vaikuttavat muovien kemikaalien kestävyyteen. Oppaan avulla opit:

  • Minkälaisia visuaalisia sekä mekaanisia vaikutuksia kemikaaleilla voi olla muoveihin 
  • Löytämään sopivat muovimateriaalit käyttökohteeseesi

Lisäksi opas sisältää taulukon yleisimmistä muovilaaduista ja merkinnät eri kemikaalien vaikutuksista niihin. Lataa opas tästä tai klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

Muovien kemikaalien kestävyys

 

Aiheet: Aikolon, Muovien ammattilainen, Asiakaskokemuksia

Ergonomiset ja käyttäjäystävälliset laitteet ovat Planmedin erikoisosaamista. Planmed arvostaa erityisesti Aikolonin tietotaitoa ja osaamista teknisistä muoveista sekä joustavuutta.

Tilaa blogi!

Uusimmat blogit

Aiheet

Katso kaikki