Materiaaliesittely

Materiaalien esittelyissä kerromme lyhyesti erilaisista muovi- ja komposiitti materiaaleista. Perusmuovien lisäksi erilaisia täyte- ja apuaineita tai lujitteita käyttämällä näitä saadaan yli sata. 

PMMA XT Flysafe melueste -  Optinen muovi

Marko Koljonen 28.9.2020 6:45
Marko Koljonen
Seuraa minua:

Optisten muovien ryhmään kuuluvat kirkkaat ja värjätyt amorfiset kestomuovit. Optisia muoveja voidaan myös pinnoittaa esimerkiksi naarmuuntumista vastaan tai parantamaan materiaalien kemikaalienkestoa.

Yksi tällainen pinnoitettu materiaali on PMMA XT Flysafe -melueste, jonka ominaisuuksia ovat mm. 

  • hyvä säänkesto
  • hyvä UV-säteilyn kesto
  • hyvät optiset ominaisuudet
  • hyvä äänieristävyys

PMMA_XT_flysafe_1000x500px

PMMA XT Flysafe on hienostunut läpinäkyvä melusuoja-akryyli, joka on turvallinen myös linnuille. Levyjä on saatavilla 15–25 mm vahvuisina 2050 x 3050 mm kokoisina levyinä. Erikoiskokoja on saatavilla kysyttäessä. Materiaalilla on jopa 10 vuoden takuu. Lue lisää...

Toimitusvalikoimassamme PMMA XT Flysafe -melueste materiaalia on saatavana muovilevyinä.

 

Olemme tehneet ilmaisen oppaan Lasi vs. Muovi, jossa tehdään vertailua lasin ja lasinkirkkaiden muovilevyjen Polykarbonaatin (PC) ja Akryylin (PMMA) välillä. Oppaaseen on koottu tietoja lasin ja lasinkirkkaiden muovilevyjen ominaisuuksista ja niiden vertailusta. Vertailussa on mukana 15 eri ominaisuutta.

New call-to-action

 

”Muovikoulu testaa” -videosarjassa asiantuntijamme tekevät käytännön testejä muovien ominaisuuksista, analysoivat niitä sekä kertovat testien tulokset.

Tämän Muovikoulu testaa -videon aiheena on Kirkkaiden muovien kemikaalien kestävyys, jossa testasimme käytännössä neljän kirkkaan muovimateriaalin lasinpuhdistusaineiden kestoa. Lataa itsellesi ilmainen video alta (kesto n. 7 min.), joka sisältää myös taulukon testatuista materiaaleista.

 

 

Aiheet: Lasinkirkkaat muovit, Materiaaliesittely, Optinen muovi, PMMA XT, Melueste, PMMA XT Flysafe

PMMA XT Flysafe -meluesteen kuviot on upotettu materiaaliin, joten niitä ei voi naarmuttaa. Kuvio on suunniteltu erityisesti vähentämään lintujen lentämistä päin meluestettä, mutta ne antavat silti hyvän läpinäkyvyyden ihmissilmälle.

Tilaa blogi!

Uusimmat blogit

Aiheet

Katso kaikki