Aikolon blogi

Tiedätkö Sinä, mitä kaikkea me teemme Aikolonissa?

Marko Koljonen 21.8.2019 6:05
Marko Koljonen
Seuraa minua:

Muovien ammattilainen

Meillä on tuotanto ja varastot sekä Oulussa että Vantaalla, yhteensä 3500m2.
Lisäksi aluemyyntipäällikkömme palvelevat Turun, Jyväskylän, Kokkolan ja Tampereen alueilla.
Yhteensä lähes 60 muovien ja komposiittien ammattilaista palvelee teollisuuden ja rakentamisen ammattilaisia 35 vuoden kokemuksella.

Aikolon_4E5A9829

Muovimateriaalit

Muovimateriaalien ja komposiittien valikoimamme on erittäin kattava. Meillä on muovi- ja komposiittilevyjä, muovitankoja ja ainesputkia yli 120 eri materiaalia ja noin 7000 nimikettä toimitus- ja varasto-ohjelmassamme. Laadukkaat materiaalit ja nopeat toimitukset ovat asioita, joita asiakkaamme arvostavat.

 

Muovien työstöpalvelut

Meillä on monipuolinen ja pitkälle automatisoitu tuotanto muovien koneistamiseen ja lämpömuovaukseen. Jopa 15 CNC-työstökonetta, kymmenkunta tyhjiö- ja lämpömuovauskonetta, automaattisaha ja erilaiset manuaalikoneet tekevät osaavien ammattilaisten ja uusien robottien käsissä laadukkaita muovituotteita kustannustehokkaasti ja luotettavasti. Alan suurin kapasiteetti varmistaa nopeat toimitusajat.

 

Muovien asiantuntija ja kouluttaja

Muovikoulumme tarjoaa asiakkaidemme tarpeiden pohjalta räätälöityjä lyhyitä seminaareja, tilaisuuksia, missä sisällön ja aiheen muoveista valitsee asiakas. Me huolehdimme, että asiakkaamme saa aina ajantasaisen ja asiantuntevan koulutuksen tai tietoiskun tarpeen mukaan.
Muovikoulutukset on tarkoitettu yritysten tuotekehittäjille ja suunnittelijoille, tuotannon parissa työskenteleville, hankinnan ja myynnin ammattilaisille sekä kaikille,  jotka kaipaavat osaamiseensa päivitystä ja haluavat oppia lisää muoveista.

Olemme tehneet useita muoveihin, niiden valintaan ja käyttöön liittyviä ilmaisia oppaita, sekä ”Muovikoulu testaa” -videosarjan, jossa asiantuntijamme tekevät käytännön testejä muovien ominaisuuksista, analysoivat niitä, sekä kertovat testien tulokset.


Katso yrityksemme lyhyt esittely video.

Aikolon_MASTER_20160926_1080p

 

Aiheet: Muovin koneistus, CNC-koneistus, Muovikoulu, Muovilevy, Muovimateriaalit, Muovien työstöpalvelut, Aikolon, Muovien ammattilainen, Komposiitit, Muovitanko, Ainesputki, Oppaat, Tyhjiömuovaus, Automaattisaha

Suomen monipuolisimmat muovien työstöpalvelut sekä laaja muovimateriaalien valikoima maailman johtavilta valmistajilta.
Toimitamme muovilevyt, muovitangot ja –ainesputket sekä teemme muovien koneistusta ja lämpö- sekä tyhjiömuovauksia. 

Tilaa blogi!

Uusimmat blogit

Aiheet

Katso kaikki