Vain Muovi elämää...

Vain Muovi elämää -juttusarjassa kerrotaan minkälaisia töitä Aikolonissa tehdään ja ketkä ovat niiden taustalla!

Tiia - markkinoiva hiihtokuningatar

Pirjo Bovellan 20.1.2023 14:56
Pirjo Bovellan
Seuraa minua:

Tällä kertaa esittelyvuorossa on Aikolonin markkinointikoordinaattori Tiia Jalkanen. Tiia tuli taloon rekrykoulutuksen kautta ja hän pitää huolen siitä, että myyjät hoitavat hommansa! Lue Tiian tarina ja työkavereiden kommentit hänestä!

Milloin tulit töihin Aikolonille?Tiia Jalkanen
Aloitin hommat Aikolonissa tammikuussa 2021.

Mitä kautta tulit taloon?
Työllistyin rekrykoulutuksen kautta.


Mitkä olivat työtehtävät, joihin tulit?
Markkinointikoordinaattorin tehtävät, jotka ovat olleet monipuolisia ja opettavaisia. Aikon brändin ja uusien asiakasratkaisujen myötä on ollut kiinnostavaa päästä kokeilemaan myös kansainvälistä markkinointia.


Minkälaisia muutoksia matkan varrella on ollut? 
Suurimpana muutoksena uusi kirkkaiden muovien pinnoitus- ja laminointilinjastoinvestointi sekä sen valmistuminen. Uuteen investointiin liittyen olemme tehneet monia markkinointitoimenpiteitä, joista merkittävimpänä on ollut www.aikon.fi nettisivut pitäen sisällään useamman kieliversion.


Mikä on saanut pysymään töissä Aikolonissa?
Mielenkiintoiset ja joustavat työtehtävät, mutta ennen kaikkea huumorintajuiset työkaverit, jotka ovat olleet korvaamaton tuki tiukassakin tilanteessa.


Mikä on ollut parasta työssäsi?
Markkinoinnin kehittyminen, myynnin ja markkinoinnin yhteistyön syventyminen sekä maaliin saatetut isot projektit.


Tyypillinen työpäivä?
Työpäivä alkaa yleensä kahvitauolla aamupuuron merkeissä. Työpäivään kuuluu mm. sähköpostien läpikäyminen, yhteistyötä myynnin ja oston kanssa, palavereja sekä markkinointitoimenpiteiden tai sisällön suunnittelua/tuottamista.

 
Miten asiakas näkyy työssäsi?
Asiakas ja hänen tarpeiden ymmärtäminen on markkinoinnin keskiössä ja ne tulee huomioida erityisesti sisällön suunnittelussa ja tuottamisessa. Markkinoinnissa autamme asiakasta löytämään hänen etsimänsä muoveihin liittyvän tiedon.


Mieleen jäänyt muisto/asia?
Pikkujoulut, Alihankintamessut Tepon ja Villen kanssa sekä myyntipäivät koomisia kahvihetkiä unohtamatta.


Mielenkiinnon kohteet/harrastukset?
Urheilu, itsensä kehittäminen ja metallimusiikki. Minut voi löytää kuntosalilta, hiihtoladulta, uimasta tai uusimpana lajivaltauksena nyrkkeilyn parista. Harva kuitenkaan osaisi arvata minun olevan rokkimimmi ja kovan luokan In Flames fani. Asiallisen musiikin perässä voin mennä rokkifestareille vaikka yksin ja löysimpä itseni joulukuussa myös Flamesin jäähallikeikalta Nordikselta.


TYÖKAVEREIDEN KOMMENTIT

Millainen työkaveri Tiia on?

 • Tiia on loistava työkaveri, aina valmiina auttamaan ongelmatilanteissa ja osaa lähestyä haasteita oikealta kantilta.
 • Tiia on ystävällinen, mutta tomera markkinoinnin huippuammattilainen.
 • Tiia on mukava työkaveri! Ihailen hänen ammatillista otetta ja organisointikykyä, lisäksi hän pitää mukavasti ruodussa tämän toimiston äänekkäämmän osaston. 😃
 • Tiia on aina hyvällä tuulella ja hänen kanssaan on mukava tehdä töitä. Hän osaa myös kuunnella ja siksi Tiian seurassa on helppo vaihtaa kuulumisia. Tämä urheilullinen Aikolonilainen sopii työyhteisöömme, kuin nenä päähän!
 • Hän on mahtava työkaveri! Hänen kanssaan voi keskustella asiasta kuin asiasta. 😊
 • Tiia on lempeä, mutta samalla hyvin vaativa.

Missä hän on hyvä?

 • Uskomattoman kova hiihtäjä, vielä kovempi painimaan karhujen kanssa. Taustalla vuosien painitreenit oman lemmikkikarhun kanssa.
 • Tiia on järjestelmällinen ja hyvä hiihtämään.
 • Tiia on ihanan avulias, kohtelias ja huomaavainen, arvostan tällaista työyhteisön jäsentä, joka tahdikkaasti asettelee sanansa kauniisti mutkikkaidenkin tilanteiden äärellä.
  Kaikin puolin mukava työkaveri – vaikka onkin hiihtäjä... 😃
 • Tiia on todella järjestelmällinen, joka saa asiat vietyä sanoista teoiksi. Jos jollakin unohtuu palaverissa sovitut tehtävät, on Tiia aina ollut back uppina paikkaamassa tilannetta, eikä hommia jätetä roikkumaan.
  Hän työskentelee usein todella keskittyneesti, mutta jos hänet joutuu nopeasti kysymyksellä keskeyttämään, niin vastauksen saa miltei samalla sekunnilla.
 • Hän on hyvä tekemään kaikkia markkinoinnin asioita. 😊
 • Tiia on hyvä organisoimaan myynnin ja markkinoinnin välisiä asioita. Hän pitää huolen, että myyjät hoitavat hommansa.
 • Tiia hiihtää kesät talvet!! 😊

Faktalaatikko - Tiia Jalkanen

 

Aiheet: Aikolonin henkilökunnan esittely, Vain muovi elämää...

Vain Muovi elämää -juttusarjassa Aikolon nostaa esiin henkilökuntaansa ja heidän tekemäänsä työtä. Tutustu huippuihin työkavereihimme! 

Tilaa blogi!

Uusimmat blogit

Aiheet

Katso kaikki