Muovikoulu testaa

Muovikoulu testaa -videoissa asiantuntijamme tekevät käytännön testejä muovien ominaisuuksista, analysoivat niitä sekä kertovat testien tulokset.

Video: Muovikoulu testasi muovien käyttäytymistä sorvissa – katso video!

Pirjo Bovellan 4.9.2020 10:38
Pirjo Bovellan
Seuraa minua:

Aikolonin keskeisimmät muovituotteiden tuotantomenetelmät ovat muovilevyjen CNC-koneistaminen ja sorvaus lastuavilla työstömenetelmillä. CNC-työstökoneilla valmistetaan muovilevyistä ja -tangoista erilaisia muoviosia lastuavalla työstöllä asiakkaiden tarpeiden mukaan. Konekantamme on laaja ja se mahdollistaa jopa 1000 mm paksujen levyjen 3D-työstön. Tämän lisäksi suurin mahdollinen yhdellä kiinnityksellä 3D-työstettävä kappale on 2 300 x 8 000 mm.

Mitä lastuavalla työstöllä tarkoitetaan? Käy lukemassa aikaisempi blogikirjoituksemme aiheesta…

lastuavuus_blogikuvat_800x600px

”Muovikoulu testaa” -videosarjassa asiantuntijamme tekevät käytännön testejä muovien ominaisuuksista, analysoivat niitä sekä kertovat testien tulokset. Kuudennen Muovikoulu testaa -videon aiheena on Muovien lastuavuus, jossa testasimme käytännössä, mitä lastuavuudessa ja mittatarkkuudessa tapahtui eri muovimateriaalien kohdalla, kun umpitangosta lähdettiin sorvaamaan ulko- ja sisäpinta sekä tarkka pituus. Testissä oli mukana neljä erilaatuista muovimateriaalia; POM (Polyasetaali), PET (Polyetyleenitereftalaatti), PE1000 (UHMW-PE) sekä PA6 (Polyamidi). Lataa itsellesi ilmainen video (kesto n. 6 min.), joka sisältää myös taulukon testatuista materiaaleista.

Mikäli mietit mikä olisi paras mahdollinen tuotantomenetelmä muovituotteellesi, niin ensiapua löytyy tästä Muovituotteen tuotantomenetelmän valintaoppaasta, jonka pääset lataamaan ilmaiseksi alta tai tästä linkistä.

New call-to-action

  

Aiheet: Muovikoulu testaa -videot, Muovien lastuavuus

Mitä lastuavuudessa ja mittatarkkuudessa tapahtui eri muovimateriaalien kohdalla, kun umpitangosta lähdettiin sorvaamaan ulko- ja sisäpinta sekä tarkka pituus. 

Tilaa blogi!

Uusimmat blogit

Aiheet

Katso kaikki