Aikolon blogi

Ammattitaitoa ja kokemusta muovien koneistuksessa ja sorvauksessa

Pirjo Bovellan 25.5.2023 6:45
Pirjo Bovellan
Seuraa minua:

Julkaisimme huhtikuussa blogin, jossa kerrottiin yleisesti Aikolonin muovien työstöpalveluista, pääset lukemaan tekstin tästä linkistä. Tässä blogissa paneudutaan Aikolonin työstöpalveluista erityisesti muovien lastuavaan työstöön ja CNC -koneistuspalveluihin.

Aikolon on muovialan edelläkävijä, joka on erikoistunut korkealaatuisten muovituotteiden valmistukseen asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme laadukkaita ja innovatiivisia muovin työstöpalveluja eri teollisuuden aloille. Yksi menestyksemme kulmakivistä on vuosien kokemuksesta saatu vahva ammattitaito ja osaaminen muovien koneistuksessa ja sorvauksessa.

Aikolon_4E5A9549_blogi

Koneistustekniikoiden monipuolinen hallinta

Aikolonin ammattitaitoinen tiimi omaa laajan valikoiman koneistustekniikoita, kuten 5-akselinen jyrsintä, poraus, kierteytys ja pinnanviimeistely. He ovat hioneet taidot huippuunsa vuosien varrella ja heidän kykynsä soveltaa oikeaa tekniikkaa oikeaan muovimateriaaliin ja tuotteen vaatimuksiin perustuen on keskeinen osa korkealaatuisten tuotteiden valmistusta. He pystyvät valitsemaan oikeat työkalut ja säädöt kunkin koneistusprosessin tarpeisiin, jolloin saadaan aikaan korkealaatuisia ja tarkkoja muovituotteita.

 

Syvällinen materiaaliosaaminen

Koneistajillamme on vankka kokemus eri muovimateriaalien työstämisestä. He tuntevat eri muovityyppien vahvuudet ja heikkoudet sekä niiden käyttäytymisen koneistuksen aikana. Lisäksi he ovat perillä eri muovilaatujen ominaisuuksista, kuten lämmönkestävyydestä, kemikaalien kestävyydestä ja lujuudesta. Tämä materiaaliosaaminen mahdollistaa oikeiden työkalujen, leikkuunopeuksien ja syöttönopeuksien valinnan jokaiselle muovimateriaalille. Näin varmistetaan korkealaatuinen koneistusprosessi, joka vastaa asiakkaiden tarpeita ja vaatimuksia.

Aikolon_4E5A9513

Edistykselliset koneet ja laitteet sekä ammattitaitoinen henkilöstö

Aikolon on investoinut huipputeknisiin CNC-koneistussoluihin ja laitteisiin, jotka ovat olennainen osa muovien koneistusprosessia. Nämä laitteet on suunniteltu erityisesti muovien koneistukseen ja sorvaukseen.

Suunnittelijoillamme on syvä ymmärrys näiden koneiden ja laitteiden toiminnasta ja kyky hyödyntää niiden tarjoamia ominaisuuksia. Heillä on kokemusta niiden ohjelmoinnista ja asetusten säätämisestä, joka mahdollistaa monimutkaisten sorvausoperaatioiden suorittamisen luotettavasti ja tehokkaasti.

Lisäksi Aikolon panostaa jatkuvasti uusien koneiden ja laitteiden tutkimiseen ja hankintaan. Seuraamme tarkasti alan kehitystä ja pyrimme hyödyntämään uusinta teknologiaa koneistusprosessien parantamiseksi. Tämä vahvistaa Aikolonin asemaa johtavana toimijana muovien koneistuksessa ja sorvauksessa.

”Panostamme henkilökuntamme ammattitaidon kehittämiseen ja investointeihin, jotta voimme jatkossakin tarjota parasta mahdollista muovien koneistus- ja sorvauspalvelua. Asiakkaat voivat luottaa siihen, että Aikolonin tiimi luo arvoa heidän projekteilleen ammattitaidolla ja huippuluokan koneistusosaamisella,” sanoo Aikolonin tuotantojohtaja Saku Päiväläinen.

 

Ammattitaitoinen tiimimme ja vankka kokemuksemme muovien koneistuksessa ja sorvauksessa ovat olleet avainasemassa Aikolonin menestyksessä. Hallitsemamme koneistustekniikat, materiaaliosaaminen ja kyky käyttää edistyksellisiä koneita ja laitteita varmistaa korkealaatuisen tuotantomme ja asiakastyytyväisyyden. Ota yhteyttä niin keskustellaan aiheesta lisää!

Lue lisää muovien lastuavasta työstöstä ja CNC-koneistuksesta.

 

Aiheet: Suunnittelijoille ja ostajille, Aikolon, Muovien ammattilainen, Avainlippu, Muovien asiantuntija, Suomalainen työ, Muovien CNC-koneistus, Muovien lastuava työstö, Tuotekehittäjille

Aikolon on johtava muovialan yritys, jolla on vankka kokemus ja ammattitaito muovien koneistuksessa ja sorvauksessa. Tarjoamme korkealaatuisia muovituotteita eri teollisuuden aloille, räätälöitynä asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Tilaa blogi!

Uusimmat blogit

Aiheet

Katso kaikki