Materiaaliesittely

Materiaalien esittelyissä kerromme lyhyesti erilaisista muovi- ja komposiitti materiaaleista. Perusmuovien lisäksi erilaisia täyte- ja apuaineita tai lujitteita käyttämällä näitä saadaan yli sata. 

FLEXGUARD kumigrafiitti - Erikoismuovi

Sami Hytönen 26.8.2019 6:19
Sami Hytönen
Seuraa minua:

Erikoismuoveihin kuuluvat tekniset muovit, joilla on normaaleja teknisiä muoveja vaativampia ominaisuuksia, nyt tutustumme FLEXGUARD kumigrafiittiin, jonka ominaisuuksia ovat mm. 

  • ei vedenimeytymistä
  • pieni kitkakerroin

Flexguard

FlexGuard on Wefapressin kehittämä kumi-grafiittipohjainen materiaali, jota käytetään imutelojen tiivisteenä. Kumin sekoittaminen grafiittiin parantaa materiaalin elastisuutta ja kestävyyttä. Lue lisää...

Käy lukemassa blogikirjoitus FlexGuardista, siinä kerrotaan mm. Flexguard tiivistelistojen edut! Voi myös kysyä aiheesta lisätietoja paperi- ja selluteollisuuden tuotepäälliköltämme Samilta.

 

Olemme tehneet ostajan oppaan Paperi- ja selluteollisuuden muoviratkaisuista. Oppaan avulla:

  • Tutustut paperi- ja selluteollisuuden muoviratkaisuihin.
  • Tutustut toimialalle sopiviin muovimateriaaleihin.
  • Tutustut toimialan yleisimpiin muovien sovelluskohteisiin.

Pääset lataamaan oppaan (Paperi- ja selluteollisuus -ostajan opas) ilmaiseksi alta tai tästä linkistä.

New call-to-action

 

Aiheet: Muovit paperi- ja selluteollisuudessa, FlexGuard -kumigrafiitti, Imutelojen tiivistelista, Finger joint -sormiliitos, Materiaaliesittely, Erikoismuovi

FlexGuard on erityisesti imutelojen tiivistemateriaalina käytettävä kumigrafiitti, sitä käytetään maailmanlaajuisesti kaiken kokoisissa paperikoneissa.

Tilaa blogi!

Uusimmat blogit

Aiheet

Katso kaikki