Aikolon blogi

Olemme Alihankintamessuilla BusinessOulun yhteisosastolla C320

Pirjo Bovellan 13.9.2022 8:38
Pirjo Bovellan
Seuraa minua:

Euroopan toiseksi suurin alihankintateollisuuden ja Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma Alihankinta ja AlihankintaHEAT järjestetään 27.–29. syyskuuta 2022 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Syksyn Alihankinta-messujen osastopaikat on myyty loppuun, joten kaikki hallit täyttävässä kansainvälisessä tapahtumassa nähdään noin tuhat näytteilleasettajaa.

Alihankintamessujen 2022 osastokuva

Aikolon Oy on messuilla BusinessOulun yhteisosastolla C320

Aikolon Oy on tänä vuonna mukana messuilla BusinessOulun yhteisosastolla C320. Kerromme, millaisia uusia ratkaisuja tarjoamme yrityksille lasia korvaavilla tuotteilla mm. hiilijalanjäljen pienentämiseen. Uusi huippumoderni tuotantolinja on otettu käyttöön ja ensimmäiset Suomessa pinnoitetut tuotteet on toimitettu asiakkaalle. Uudella tuotantolinjalla laadun mittaus ja prosessinvalvontajärjestelmät ovat automatisoituja ja siinä käytetään energiana/käyttövoimana biokaasua. 

Kaikki aluemyyntipäällikkömme ovat paikalla Alihankintamessuilla, tule osastolle tapaamaan meitä ja kuulemaan lisää uudesta tuotantolinjastamme sekä uusista tuotteistamme.

 

Muoviyhdistyksen seminaari tiistaina 27.9.

Muoviyhdistyksen järjestämässä seminaarissa tiistaina 27.9. klo 9:30 - 12:30 on aiheena CO2 -päästöjen vähentäminen muoviteollisuudessa (Tähtien sali, Seminaarikeskus, 2 krs.).

EU-regulaatio, asiakkaiden kiristyvät vaatimukset, yritysten kestävän kehityksen strategiat sekä kustannussäästöpaineet vaativat yrityksiltä lisää panostuksia hiilijalanjälkensä pienentämiseen. Kestävä kehitys ja hiilijalanjäljen pienentäminen pitää ymmärtää laajasti ja siihen voidaan vaikuttaa mm. raaka-aineiden oikealla valinnalla, oikealla tuotesuunnittelulla, energia- ja materiaalitehokkuudella sekä muilla systemaattisilla keinoilla tavoitteisiin pääsemiseksi. Tule kuulemaan käytännön esimerkkejä, miten hiilijalanjälkeä voidaan yrityksissä menestyksekkäästi pienentää.

Myynti- ja markkinointijohtajallamme Marko Koljosella on seminaarissa puheenvuoro klo 10:20 - 11:00 aiheesta Ympäristö- ja laatuhyötyjä muovien avulla.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja siihen ei ole ennakkoilmoittautumista. 

 

Maksuton sisäänpääsy rekisteröityneille

Tapahtumakokonaisuuden teema on teollisuuden vetovoima, tarpeet ja tekijät. Teema nostaa laajasti esille teollisuuden tarpeet ja näkymät tässä hetkessä ja tulevaisuudessa. Näkökulmina puhuttavat etenkin teollisuuden vetovoimaisuus ja osaavien tekijöiden houkuttelu alalle, uudenlaisen yhteistyön tärkeys sekä alati muuttuvan maailmantilanteen aiheuttamat haasteet ja muutokset.

Rekisteröitymällä kävijäksi jo ennakkoon säästät aikaa ja vaivaa. Saat ilmoittautumisestasi sähköpostiisi vahvistuksen, jossa olevaa koodia näyttämällä pääset messuille sisään jonottamatta ja veloituksetta.

Teimme oppaan uusista Aikon® tuotteista; Aikon® PC Hard ja Aikon® PMMA Hard.
Oppaassa kerromme näiden kirkkaiden ja kovapintaisten polykarbonaatti- ja akryylilevyjen:

  • tärkeimmät ominaisuudet
  • mikä pinnoiteaine on kyseessä ja mitä lisäominaisuuksia se tuo levyyn
  • levykoot ja -vahvuudet
  • esimerkkejä käyttökohteista

Lataa ilmainen opas tai kysy lisää myyjiltämme.

undefined

 

Aiheet: Aikolon, Muovien ammattilainen, Muovien asiantuntija, Aikon® PC Hard, Aikon® PMMA Hard, Aikon

Tervetuloa BusinessOulun osastolle C320, jolla olemme mukana tänä vuonna. Kerromme Aikolonin uusista ratkaisuista, joita valmistamme uudella tuotantolinjallamme.

Tilaa blogi!

Uusimmat blogit

Aiheet

Katso kaikki