Aikolon blogi

Tule meille töihin!

Pirjo Bovellan 16.9.2022 10:13
Pirjo Bovellan
Seuraa minua:

Aikolonin uusi tuotantolinja on otettu käyttöön ja kasvumme jatkuu edelleen. Investoinnin ansiosta tarvitsemme uutta henkilöstöä monenlaisiin tehtäviin.

Meillä on toimialamme monipuolisimmat työstöpalvelut ja kehitämme tuotantoamme palvellaksemme asiakkaitamme kilpailukykyisemmin ja tehokkaammin eri teollisuudenaloilla, rakentamisessa ja kaupan alalla koko Suomessa sekä Euroopassa.

Olemme halunneet luoda työympäristön, joka koetaan motivoivaksi ja turvalliseksi. Työyhteisömme on tasavertainen, jossa kaikkia työntekijöitä kunnioitetaan ja annetaan hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Tavoitteenamme ovat pitkäaikaiset työsuhteet ja sitoutunut henkilökunta.

Henkilöstö_2400x1243px

Tutustu Patrikin, Marin, Laurin ja Sakun uratarinoihin!

Patrik on viihtynyt Aikolonilla jo 9 vuotta.
Minkälaisia muutoksia Patrikin Aikolon matkan varrella on ollut?
”Alkuun oli CNC-koneistuksen lisäksi myös paljon hiontahommia ja viimeistelyä. Motomanin Robottia aloin käyttämään noin vuoden koneistamisen jälkeen. 2015 kesän jälkeen muutin Helsinkiin ja olin Vantaan toimipisteellä koneistajana noin vuoden. Sieltä jäi paljon hyviä muistoja. 2016 syksyllä muutin takaisin Ouluun ja palasin entisiin hommiin. Nyt olen ollut reilu puolivuotta työnjohtajan hommissa, joka on ollut todella opettavaista. Vaihtelua ei työpäivistä puutu.”

– Patrik Säisä, koneistuksen työnjohtaja

Näin työkaverit kertovat Patrikista: ”Patella on pitkä kokemus koneistuksesta, joten hänellä on selkeä kuva johtamistaan töistä ja hän osaa auttaa, sekä ohjeistaa muita.”


Mari on ollut Aikolonilla jo reilut 10 vuotta ja nähnyt läheltä Aikolonin hurjan kasvun ja kokenut myös omien työtehtävien muutokset tänä aikana.
Minkä mieleen jääneen muiston tai asian nostaisit nyt esille?
”Viimeisimpänä viime vuoden pikkujoulut, kun vihdoin oli mahdollista kokoontua isommalla porukalla ja nähdä toisen hallin vanhoja työkavereita sekä uudempia taloon tulleita henkilöitä.”

– Mari Kasvi, reskontra

Näin työkaverit kertovat Marista: ”Mari on oikea guru priorisoimaan ajankäyttönsä. Työkuorman keskelläkin vastaukset akuutteihin asioihin tulevat lähes välittömästi.”


Lauri on vähän reilun vuoden kestäneellä Aikolon urallaan monipuolistanut osaamistaan tekemällä tuurauksia eri tehtävissä.
Miten asiakas näkyy työssäsi?
”Asiakas näkyy työssä muun muassa kommunikaationa haasteellisten tehtävien kohdalla.”

– Lauri Ailinpieti, kehitysinsinööri

Näin työkaverit kertovat Laurista: ”Lauri on työkaveri, jollaisen jokainen haluaisi itselleen. Hän on todellinen tiimipeluri, joka pitää kaikkia lankoja käsissään. Lauri on tehokas, todella ammattitaitoinen, rehti & rento ja AINA valmis auttamaan. Lauri on todellinen luottopakki! Timanttinen kaveri, jota ilman en pärjäisi.”


Monitaituri Saku on ollut Aikolonilla 9 vuotta ja pystyykin tekemään lähes kaikkea.
Mikä on ollut parasta työssäsi ja millainen on tyypillinen työpäivä?
”Parasta on uusien asioiden oppiminen ja niissä onnistuminen. Harvemmin on kahta samanlaista päivää, aamulla koneet lämpiämään ja töihin.”

– Saku Välimäki, tyhjiömuovaaja

Näin työkaverit kertovat Sakusta: ”Sakun vahvuutena on, että hän osaa monta eri työtehtävää. Saku oppii nopeasti uutta ja on huolellinen siinä mitä tekee.”


Keväällä saimme kahdeksan viikon työharjoitteluun medianomi-opiskelija Tiina Kantomaan.  Tiinan tehtävänä oli videoiden suunnittelu annetuista aiheista yhdessä markkinointitiimin kanssa sekä videoiden kuvaaminen ja editointi itsenäisesti. Lisäksi hän oli mukana suunnittelemassa ja tekemässä yritysesitteitä.

 "Viihdyin tosi hyvin Aikolonilla. Koko harjoittelun ajan hommaa oli sopivasti ja opin ideoimaan sekä tekemään itsenäisesti videoproduktiota. Työkaverit ovat olleet tosi kivoja ja on ollut mielenkiintoista päästä tekemään erilaisia videoita", Tiina kertoi harjoittelun lopuksi.

Yksi videoproduktio oli rekrytointivideon tekeminen Aikolonille, jota suunniteltiin yhdessä Aikolonin henkilöstöpäällikön kanssa. Henkilöt videolla ovat Aikolonin omia ammattilaisia ja videon lopputulos on todella hyvä. Henkilökunnalle kerrottiin kysymykset etukäteen ja suurimmaksi osaksi kaikki saatiin purkkiin yhdellä otolla.

Katso video ja vinkkinä vielä, että Aikolonin Ura sivulta löytyy tällä hetkellä olevat avoimet paikat ja lisäksi sinne voi jättää avoimen hakemuksen.

Tule mukaan Aikolonin tiimiin!

 

 

Aiheet: Aikolon, Muovien ammattilainen, Muovien asiantuntija, Aikon

Käy katsomassa Ura -sivultamme tällä hetkellä avoinna olevat paikat tai jätä avoin työhakemus. Olemme kasvava yritys ja meillä on tarjolla monipuolisia tehtäviä.

Tilaa blogi!

Uusimmat blogit

Aiheet

Katso kaikki